Ηθοποιός του Star Wars έφτασε κοντά στην αυτοκτονία λόγω του ρόλου του

Κοντά στην αυτοκτονία αποκάλυψε ότι έφτασε ο ηθοποιός Άχμεντ Μπεστ που υποδύθηκε τον Τζαρ Τζαρ Μπινκς του Star Wars λόγω των απρόσμενα μεγάλων αρνητικών αντιδράσεων που προκάλεσε ο συγκεκριμένος κινηματογραφικός χαρακτήρας σε φαν και κριτικούς, παρόλο που ήταν με τους καλούς.

Ο Τζαρ Τζαρ Μπινγκς είναι ένας ψηφιακός χαρακτήρας που έπαιζε στο Star Wars Επεισόδιο Ι: Η Αόρατη Απειλή» του 1999 και ξεχώρισε ως το χειρότερο στοιχείο μιας απογοητευτικής ταινίας. Την εποχή εκείνη ο ηθοποιός Άχμεντ Μπεστ ήταν 25 ετών και ήταν ο πρώτος σημαντικός κινηματογραφικός του ρόλος.

Παρόλο που εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε έντονη παρουσία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης οι αντιδράσεις για τον ρόλο ήταν τόσο έντονες που έφεραν τον ηθοποιό κοντά στην αυτοκτονία όπως αποκάλυψε ο ίδιος, όταν ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία με τον γιο του.

«Του χρόνου συμπληρώνονται 20 χρόνια από τότε που ξεκίνησε ένα κύμα αντιδράσεων στα μίντια το οποίο επηρεάζει ακόμη και σήμερα την καριέρα μου. Σε εκείνο το σημείο παραλίγο να αυτοκτονήσω. Ακόμη δυσκολεύομαι να μιλήσω γι' αυτό. Επέζησα και τώρα αυτός ο τυπάκος είναι το δώρο για την επιβίωσή μου», έγραψε.

Μηνύματα συμπαράστασης προς τον αδικημένο ηθοποιό έσπευσαν να στείλουν ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον, ο μαριονετίστας Φρανκ Οζ που χειριζόταν και έδινε τη φωνή του στον Γιόντα και πολλοί άλλοι.

Πηγή: skai.gr