Στα άδυτα του Μπάκιγχαμ: Το «σεξουαλικό προφίλ» Ελισάβετ και Φιλίππου

Ακρως σκανδαλιστικές πληροφορίες αναφορικά με την σεξουαλική ζωή του βασιλικού ζεύγους της Μεγάλης Βρετανίας καταγράφονται νέο «πόνημα» της Λαίδη Κόλιν Κάμπελ, η οποία αποτέλεσε πρόσωπο κλειδί για τα βρετανικά μίντια, αρκετά χρόνια νωρίτερα, όταν και προέβη στην αποκάλυψη των διατροφικών διαταραχών που ταλάνιζαν την πριγκίπισσα Νταιάνα.

Με φιλοδοξία, όχι απλώς να δώσει την ευκαιρία στους αναγνώστες της να κρυφοκοιτάξουν από την κλειδαρότρυπα αλλά να… «χαζέψουν» από ένα ανοικτό παράθυρο, η Λαίδη Κόλιν «χτίζει» με ιδιαίτερα αναλυτικές περιγραφές, το «σεξουαλικό προφίλ» Ελισάβετ και Φιλίπου.




Ενδεικτικά, χαρακτηρίζει τις σεξουαλικές ορέξεις της Μεγαλειοτάτης, υγιής ενώ περιγράφει τον Βασιλιά ως ένα άτομο που προτιμά να περιορίζει τις ερωτικές του δραστηριότητες σε περισσότερο επιφανειακό επίπεδο, όπως είναι το φλερτ.

Ενδεικτικά, αναφέρει πως πρόκειται για άνδρα που ανέκαθεν περιστοίχιζαν πολλές γυναίκες, λάτρη των ερωτικών πειραγμάτων, στα οποία και επιδίδονταν ασυστόλως και αδιακρίτως, συνάπτοντας μάλιστα κάποτε έναν παράνομο δεσμό μόνο και μόνο για να τσαντίσει την βασίλισσα ή αλλιώς Λίλιμπετ όπως είναι την προσφωνούν οι πολύ στενοί της άνθρωποι.

Παράλληλα, άλλα «εδάφια» του βιβλίου κάνουν λόγο για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις του βασιλιά με άλλες γυναίκες, πάντοτε, εις γνώση της βασίλισσας.

Αίσθηση προκαλούν ακόμη οι περιγραφές της Λαίδη Κάμπελ ( Κόρης Λόρδου και πρώην συζύγου του Δούκα του Αργκύλ.), όσον αφορά την...πρώτη νύχτα γάμου του ζεύγους καθώς όπως αναφέρεται, το τι εκτυλίχθηκε εντός της βασιλικής κρεβατοκάμαρας, έγινε αντιληπτό ακόμα και από το υπηρετικό προσωπικό (...)

Αξίζει να αναφερθεί πάντως πως τα στοιχεία του βιβλίου έχουν χαρακτηριστεί, από αρκετούς, ανάξια λόγου μυθεύματα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην Μπάτλερ του βασιλικού ζεύγους, Πολ Μπούλερ, στην Μίρορ, ο καθένας θα μπορούσε να υποστηρίξει οτιδήποτε για οποιονδήποτε. Μπορείς να γνωρίζεις καλά κάτι εφόσον το ζεις, κάτι το οποίο και ευλόγως δεν ισχύει στην περίπτωση της Κάμπελ.

Ο Μπούλερ δεν παραλείπει μάλιστα να τονίσει το γεγονός ότι γνωρίζοντας καλά την βασίλισσα είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι τα γραφόμενα όχι απλώς δεν ισχύουν αλλά στην πραγματικότητα η Ελισάβετ είναι μια καλή κι ευγενική χριστιανή υπεράνω των ευτελών χαρακτηριστικών που τις αποδίδονται.

Σε κάθε περίπτωση, η συγγραφέας σπεύδει να υποστηρίξει την αυθεντικότητα των ισχυρισμών της δηλώνοντας μάλιστα πως το ζεύγος γνωρίζει εδώ και καιρό για την επικείμενη έκδοση του εν λόγω βιβλίου, την ώρα που η υπεύθυνη τύπου της βασίλισσας, Ντίκι Αρμπιτερ, αρκείται στην λακωνική δήλωση «Ουδέν σχόλιο».


 ΠΗΓΗ: Dailymail
Πηγή: SKAI.GR-Dailymail