Τετράτροχος πόλεμος: Η υπερλιμουζίνα του Πούτιν και η απάντηση του Τραμπ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο «ψυχρός πόλεμος» Τραμπ – Πούτιν, με τα εξοπλιστικά προγράμματα να βρίσκουν νέο πεδίον δόξης λαμπρόν στις… προεδρικές λιμουζίνες.

Άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στον «τετράτροχο» πόλεμο έκανε τη Δευτέρα η τεθωρακισμένη υπερπολυτελής λιμουζίνα Cortege του Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την ορκωμοσία του.



Κατά την επιβλητική, τσαρικού επιπέδου, ορκωμοσία, η επίσης επιβλητική και άκρως εντυπωσιακή λιμουζίνα έκλεψε την παράσταση. Η ρωσική Cortege είναι ένα πραγματικό «θηρίο» εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, που φέρνει… στις προεδρικές Cadillac, και σε μοντέλο της βρετανικής Rolls Royce με λίγο από γερμανική Mercedes…



Όμως ο Ντόναλντ Τραμπ ήδη ετοιμάζει την απάντησή του στον Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς η «ταπεινή» προεδρική λιμουζίνα του Μπαράκ Ομπάμα (μοντέλο του 2009) θεωρείται πια… ξεπερασμένη για τον εκκεντρικό πρόεδρο.



Η τεθωρακισμένη Cadillac θα κοστίσει το πενιχρό ποσό των 1,5 εκατ. δολαρίων, βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών καμουφλαρισμένη, και αποτελεί κινητό «φρούριο», με εξελιγμένο σύστημα πυρόσβεσης, κανόνια καπνογόνων που θα ζήλευε και ο Τζέιμς Μποντ, θωράκιση πέντε έως επτά ιντσών, αλεξίσφαιρα τζάμια πέντε επιστρώσεων και εξελιγμένα συστήματα επικοινωνίας. 

The armored $1.5 million Cadillac - which comes complete with eight-inch thick doors, a bomb-proof exterior, and an oxygen supply in case of a chemical attack - has been handed over to the Secret Service for final tests
TRUMP LIMO - WEB USE ONLY
beast sign
TRUMP LIMO - WEB USE ONLY


Πηγή: skai.gr