Mπάνον: Είμαι γοητευμένος από τον Μουσολίνι– Ήταν αρρενωπός– Φορούσε στολές

«Γοητευμένος» από τον Ιταλό δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι δηλώνει ο Στιβ Μπάνον, πρώην ειδικός σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, πλέκοντας ένα διθύραμβο στον άνθρωπο που κατέστρεψε την Ιταλία και συνέβαλε στην καταστροφή της Ευρώπης!

Μιλώντας στο περιοδικό The Spectator ενώ ήταν σε περιοδεία στην Ευρώπη, όπου έλαβε μέρος και στο συνέδριο του ακροδεξιού κόμματος της Μαρίν Λεπέν Εθνικός Συναγερμός, o πρώην διευθυντής σύνταξης του ειδησεογραφικού ιστότοπου Breitbart News διατρανώνει ότι ο ιταλός φασιστής ηγέτης κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ήταν «μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του 20ού αιώνα»!

Ο κ. Μπάνον εξέφρασε το θαυμασμό του και για τις κατακτήσεις του Μουσολίνι, λέγοντας ότι «ήταν προφανώς ο αγαπημένος των γυναικών». «Ήταν ο τύπος του άντρα που θαύμαζαν οι άντρες... Είχε όλη αυτή τη αρρενωπότητα», είπε ο Μπάνον.

«Είχε επίσης εκπληκτική αίσθηση της μόδας, όλο αυτό το πράγμα με τις στολές… Είμαι γοητευμένος από τον Μουσολίνι» σημειώνει δε, δείχνοντας μάλλον φετιχιστικές διαθέσεις!

«Ήταν ένας φασιστής… ένας επαναστάτης σοσιαλιστής, ήταν ο πρώτος λαϊκιστής της σύγχρονης εποχής και ο πρώτος δημοσιογράφος εφημερίδων ταμπλόιντ» έτσι ήταν «κατανοητό» για τον κ. Μπάνον γιατί τρέφει αδυναμία σε αυτή την πολιτική φιγούρα.

Ωστόσο, ο αμφιλεγόμενος Αμερικανός στρατηγικός αναλυτής δεν χαρακτηρίζει τον εαυτό του φασιστή όπως ο Μουσολίνι! «Αυτές είναι θεωρητικές μ…ιες! Δεν ξέρω... Λαϊκισμός, φασισμός - ποιος νοιάζεται; Πρόκειται για λίβελο των ΜΜΕ κατά των λαϊκίστικου κινήματος. Ούτε καν σχετίζονται» ισχυρίζεται.
Πηγή: skai.gr
TAGS: Τραμπ