Κέιν: Δεν ξανασυνεργάζομαι με τον Άλεν - Έμεινα άναυδος με τις κατηγορίες

Την απόφασή του να μην ξανασυνεργαστεί με τον Γούντι Άλεν εξέφρασε ο γνωστός βρετανός ηθοποιός Μάικλ Κέιν, μετά τις κατηγορίες σε βάρος του σκηνοθέτη και συναδέλφου του για σεξουαλική κακοποίηση που είδαν και πάλι το φως της επικαιρότητας.

Στη σκιά του σεξουαλικού σκανδάλου του παραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο βρετανός ηθοποιός, ο οποίος κέρδισε ένα Όσκαρ για το ρόλο του στην ταινία του Άλεν Η Χάνα και οι αδελφές της, δήλωσε στην εφημερίδα Guardian ότι «έμεινε άναυδος» όταν άκουσε τις κατηγορίες κατά του Άλεν.

«Είμαι μέλος του NSPCC (Βρετανικός οργανισμός για την αποτροπή της κακοποίησης των παιδιών) και έχω πολύ ισχυρές απόψεις για την παιδεραστία», είπε ο Μάικλ Κέιν. «Μού είναι δύσκολο να το δεχθώ, επειδή μού άρεσε ο Γούντι, και πέρασα υπέροχα μαζί του. Μάλιστα, τον γνώρισα στη Mία (Φάροου). Δεν λυπάμαι που συνεργαστήκαμε, κάτι που έκανα έχοντας πλήρη άγνοια (των κατηγοριών) αλλά, όχι, δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί του» εξήγησε. 

Ο αμερικανός σκηνοθέτης και ηθοποιός πρόσφατα αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης που δέχθηκε από την υιοθετημένη κόρη του Ντίλαν Φάροου.

Η Φάροου εμφανίστηκε στο αμερικανικό δίκτυο CBS τον Ιανουάριο του 2018 για να επαναλάβει τις κατηγορίες κατά του Γούντι Άλεν, προσθέτοντας πως οι ηθοποιοί που συνεργάζονται με τον σκηνοθέτη πρέπει να «αναγνωρίσουν τη συνενοχή τους» για τη διαιώνιση μιας «κουλτούρας σιωπής στη βιομηχανία τους».
Πηγή: skai.gr