ΗΠΑ: (Και) η Ούμα Θέρμαν κατηγορεί τον Γουάινστιν για επίθεση

Η διάσημη ηθοποιός Ούμα Θέρμαν προστέθηκε το Σάββατο στη χορεία των γυναικών που κατηγορούν τον έως πρότινος πανίσχυρο παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική επίθεση

Σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε τους New York Times, η Θέρμαν διηγείται ότι άλλοτε πανίσχυρος παραγωγός Γουάινστιν προσκάλεσε την πρωταγωνίστρια στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο του Παρισίου, κατόπιν σε μια σάουνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε, ενώ η Θέρμαν βρήκε τον παραγωγό της και στο Λονδίνο, επίσης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

«Με έσπρωξε και προσπάθησε να μού ριχθεί και να γδυθεί. Έκανε πολλά δυσάρεστα πράγματα» κατήγγειλε στη συνέντευξη.

«Ο κ. Γουάινστιν παραδέχθηκε ότι προσέγγισε ερωτικά την κ. Θέρμαν αφού παρερμήνευσε την συμπεριφορά της στο Παρίσι. Ζήτησε αμέσως συγγνώμη» επισήμανε σε ένα δελτίο τύπου ένας εκπρόσωπος τύπου του πρώην παραγωγού, που αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε θεραπεία στην Αριζόνα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου περιγράφει τη σχέση μεταξύ των δύο ως μια «επαγγελματική σχέση διασκεδαστική, αναμειγμένη με αποπλάνηση».

Τις κατηγορίες αρνήθηκε πάντως η πλευρά Γουάινστιν. Ο εκπρόσωπος Τύπου του είπε ειρωνικά ότι η Ούμα Θέρμαν ήταν μια «φανταστική ηθοποιός».

Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ