Κλείσιμο

Η πρώτη μουσουλμάνα που διαφημίζει προϊόντα για τα μαλλιά φορώντας μαντίλα

Γράφει ιστορία η γαλλική εταιρεία καλλυντικών L'Oreal Paris Elvive, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά συνεργάζεται με ένα μοντέλο που φοράει μαντίλα σε μια μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία περιποίησης μαλλιών L'Oreal Paris Elvive World of Care.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της L'Oreal διαθέτει ένα «ποικιλόμορφο» καστ ανδρών και γυναικών, με αποκορύφωμα τη μουσουλμάνα Αμίνα Χαν, μιας βρετανή μουσουλμανικής καταγωγής που διατηρεί ιστολόγιο για την ομορφιά και φοράει μαντίλα.

«Είναι μια προσπάθεια να εξερευνήσουμε τη μοναδική σχέση που έχει ο καθένας μας με τα μαλλιά μας» δηλώνει η γαλλική εταιρεία.

«Μια νέα καμπάνια που αλλάζει τα δεδομένα!!!» σχολιάζει με ενθουσιασμό στο λογαριασμό της στο Instagram η νεαρή μουσουλμάνα.

«Τελευταία… είχα μια πολύπλοκη σχέση με τα μαλλιά μου που τα ένιωθα μέτρια εμφανισιακά. Όταν βγάζω τη μαντίλα, θέλω τα μαλλιά μου να ακτινοβολούν – αυτό δεν θέλουμε όλοι;» εξηγεί η Χαν.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη, προσθέτει, και απίστευτα περήφανη που ανακοινώνω ότι είμαι μέρος της νέας εκστρατείας της L'Oreal Paris Elvive World of Care, η οποία παρουσιάζει όλο το εύρος των προϊόντων της Elvive που ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα απαιτητικών τύπων μαλλιών. Είμαι Η Ροζ, με προϊόντα που ειδικά διαμορφωμένα για θαμπά μαλλιά που χρειάζεται να αποκτήσουν λάμψη».

Πηγή: skai.gr