Τομ Χανκς, Μέριλ Στριπ & Στίβεν Σπίλμπεργκ «ψηφίζουν» Όπρα για πρόεδρο

Η Μέριλ Στριπ θεωρεί ότι η Όπρα Γουίνφρεϊ διαθέτει «ηγετικό λόγο» καθώς πληθαίνουν οι φήμες ότι η «βασίλισσα» της τηλεόρασης σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ.

Αναφερόμενη στην ομιλία της Όπρα στις Χρυσές Σφαίρες, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Στριπ είπε στον Άντριου Μαρ του BBC: «Έτσι ξεσηκώνονται οι άνθρωποι. Αυτό δείχνει πώς είναι οι ηγέτες».

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε πως, και η ίδια, έχει ακούσει ότι η Όπρα «εξετάζει πραγματικά» το να θέσει υποψηφιότητα. «Σίγουρα έθεσε τον πήχη ψηλά για οποιονδήποτε άλλον αποφασίσει να βάλει υποψηφιότητα», πρόσθεσε.

Η συνέντευξη δόθηκε στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργ «The Post» στην οποία η Μέριλ Στριπ πρωταγωνιστεί μαζί με τον Τομ Χανκς, οι οποίοι και ήταν παρόντες και εξέφρασαν τις ίδιες απόψεις για την πιθανή υποψηφιότητα της Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Η Όπρα έχει μία εμπειρία 35 χρόνων να «χτίζει γέφυρες» και να φέρνει κοντά ανθρώπους που δεν συμφωνού στις τηλεοπτικές εκπομπές», δήλωσε ο Σπίλμπεργκ και πρόσθεσε: «Για μένα αυτά είναι διαπιστευτήρια για την υποψηφιότητα».

«Πιστεύω ότι η Όπρα όταν ξυπνάει το πρωί, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αναρωτιέται τι μπορεί να κάνει συγκεκριμένο για να γίνει ο κόσμος καλύτερος», είπε από την πλευρά του ο Τομ Χανκς.
Πηγή: skai.gr