Βρετανία: Τον Μάιο ο γάμος της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκηπα Χάρι

Στις 19 Μαΐου θα παντρευτούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, στο Λονδίνο, ανακοίνωσαν σήμερα τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Τις επόμενες ημέρες η βασιλική οικογένεια θα σπάσει το πρωτόκολλο, αφού η Μαρκλ αναμένεται να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων με την βασίλισσα Ελισάβετ, στο κτήμα της βασίλισσας στο Σάντρινγκχαμ.

Η παράδοση θέλει τους συντρόφους των γαλαζοαίματων να μην προσκαλούνται «για τις γιορτές», πριν τον γάμο αλλά η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην σειρά Suits, αναμένεται να περάσει τις ημέρες των εορτών με τη βασιλική οικογένεια. 

«Μπορείτε να περιμένετε ότι θα δείτε τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέμπριτζ, τον πρίγκιπα Χάρι και την κα Μαρκλ στο Σάντρινγκχαμ την ημέρα των Χριστουγέννων», γνωστοποιούσε πριν λίγες ημέρες εκπρόσωπος του παλατιού.

Η εξέλιξη αυτή, πρόκειται επί της ουσίας για μία αλλαγή της «τελευταίας στιγμής» καθώς, τον περασμένο μήνα που είχε ανακοινωθεί ο αρραβώνας, δεν υπήρξε κάποια τυπική πρόσκληση.

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της γιαγιάς του, πίσω από τον πατέρα του Κάρολο, τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ και των δύο παιδιών του Ουίλιαμ με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον. 
Πηγή: skai.gr