Ξενοδοχείο σε σχήμα ηλεκτρικής κιθάρας για «σόλο» και όχι μόνο διακοπές

Τα διάφορα μουσικά όργανα αποτελούν συνήθη αρχιτεκτονικά μοτίβα στα Hard Rock ξενοδοχεία και ρεστοράν, αλλά θα μπορούσατε να φανταστείτε ένα ολόκληρο ξενοδοχείο στο σχήμα μιας γιγάντιας ηλεκτρικής κιθάρας;

«Θα είναι το πρώτο κτήριο στον κόσμο, το οποίο, σε κλίμακα, θα σχεδιαστεί ως μια αυθεντική (ηλεκτρική) κιθάρα. Πιστεύουμε ότι το αρχιτεκτονικό σχέδιο, αυτό καθαυτό, δημιουργεί μια φανταστική ατραξιόν. Χωρίς υπερβολές, δεν υπάρχει όμοιό του στον κόσμο» δήλωσε ο Τζέιμς Άλεν, διευθύνων σύμβουλος της Seminole Gaming και πρόεδρος του ΔΣ της Hard Rock International.



To Seminole Hard Rock Hotel and Casino στο Χόλιγουντ ανακοίνωσε μια επέκταση που θα κοστίσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια: ένα κτήριο σε σχήμα δύο ηλεκτρικών κιθάρων, ακουμπισμένων πλάτη με πλάτη.

Το νέο κτήριο, ύψους 137 μέτρων, θα έχε 638 δωμάτια, σπα 3.800 τετραγωνικών μέτρων, πισίνες - με καμπάνες και πολλαπλούς καταρράκτες - συνολικού εμβαδού 40,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Το ξενοδοχείο θα ανοίξει τις θύρες του το 2019, προσφέροντας εργασία σε περίπου 20.000 ανθρώπους. Η ανακοίνωση έγινε πυροτεχνήματα αλλά και... σπάσιμο κιθάρων. «Αυτή είναι άλλη μία στιγμή της ζωής μου που ο κόσμος σκέφτηκε ότι είμαι τρελάρας» εξομολογήθηκε ο Τζέιμς Άλεν.
Πηγή: skai.gr