Γκαντότ κατά Μπρετ Ράτνερ: Εγώ ή αυτός αλλιώς δεν ξαναντύνομαι Wonder Woman

Βέτο στον διάσημο σκηνοθέτη και παραγωγό Μπρετ Ράτνερ φέρεται να βάζει η ηθοποιός και μοντέλο Γκαλ Γκοντότ στη σκιά των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση εκ μέρους του σκηνοθέτη από ορισμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. 

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Γκοντότ, που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία το ρόλο της εμβληματικής αμαζόνας Wonder Woman, ξεκαθάρισε στη Warner Bros, ότι δεν θα φορέσει ξανά τη στολή της ηρωίδας, αν ο Ράτνερ έχει οποιαδήποτε συμμετοχή. 

Αρχικά φάνηκε ότι η WB διέκοψε τις σχέσεις της με τον Ράτνερ, ωστόσο το πρόβλημα για το κινηματογραφικό στούντιο είναι ότι το συμβόλαιό της με τον 48χρονο σκηνοθέτη δεν λήγει πριν από το 2018. H ηθοποιός, αντιδρώντας σαν πραγματική αμαζόνα, δεν θέλει καμία συμμετοχή του Ράτνερ σε νέα φιλμ της Wonder Woman ή της Justice League.

«Ο Μπρετ κέρδισε
πολλά χρήματα από την επιτυχία της Wonder Woman, καθώς συγχρηματοδότησε (μέσω της εταιρείας του RatPac-Dune Entertainment) την πρώτη ταινία. Τώρα η Γκαντότ λέει ότι δεν θα υπογράψει για τη συνέχεια της ταινίας, αν η WB δεν εξαγοράσει το συμβόλαιό του και τον ξεφορτωθεί» δήλωσε στέλεχος του στούντιο. 

Σημειώνεται ότι καταγγελίες σε βάρος του Ράτνερ έγιναν μεταξύ άλλων, από τις ηθοποιούς Έλεν Πέιτζ, Ολίβια Μουν και Νατάσα Χένστριτζ.  


Πηγή: skai.gr