Ο Κέβιν Σπέισι απολογείται για σεξουαλική παρενόχληση σε ηθοποιό

Οι κατηγορίες κατά του οσκαρικού ηθοποιού Κέβιν Σπέισι, ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε έναν 14χρονο ηθοποιό πριν από 30 χρόνια τον ανάγκασαν να ζητήσει συγγνώμη αλλά και να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο ηθοποιός Άντονι Ραπ σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι ο Σπέισι του επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα πάρτι το 1986, δίνοντας αρκετές λεπτομέρειες για το περιστατικό.


Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ, ο οποίος ήταν 26 ετών συνέβη το περιστατικό για το οποίο κατηγορείται, δήλωσε ότι δεν θυμάται το συμβάν καθώς έχουν περάσει 30 χρόνια.

«Αν όμως όντως συμπεριφέρθηκα έτσι, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά που επέδειξα, υπό την επήρεια αλκοόλ» τόνισε ο πρωταγωνιστής της σειράς House of Cards μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

O Ραπ δήλωσε ότι θέλησε να μοιραστεί αυτήν την ιστορία μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. Ο μέχρι πρότινος μεγαλοπαραγωγός του Χόλυγουντ έχει κατηγορηθεί από τουλάχιστον 50 γυναίκες ότι αποπειράθηκε να τις βιάσει, τις βίασε ή της παρενόχλησε σεξουαλικά. Ο ίδιος έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.

Οι κατηγορίες εναντίον του παραγωγού έχουν πυροδοτήσει συζητήσεις για την ανάρμοστη συμπεριφορά στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, και πέραν αυτής, και έχουν ενθαρρύνει πολλούς ανθρώπους να μοιραστούν τις δικές τους αντίστοιχες προσωπικές ιστορίες.
Πηγή: skai.gr