Όταν η Μπρουκ Σιλντς έριξε «χυλόπιτα» στον Ντόναλντ Τραμπ (video)

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε τον τρόπο που την είχε προσεγγίσει ερωτικά ο Ντόναλντ Τραμπ το 1999, μιλώντας στον Άντι Κοέν και το talk show του Watch What Happens Live.

«Βρισκόμουν στα γυρίσματα μίας ταινίας όταν με κάλεσε (…) είχε μόλις χωρίσει» από την δεύτερη σύζυγό του, Μάρλα Μάπλς με την οποία ήταν παντρεμένος για έξι χρόνια.

«Ειλικρινά νομίζω πως εσύ κι εγώ θα πρέπει να αρχίσουμε να βγαίνουμε, είσαι το αγαπημένο κορίτσι των ΗΠΑ και εγώ είμαι ο πλουσιότερος άνδρας στην Αμερική, ο κόσμος θα το λάτρευε», είπε ο Τραμπ στην Σιλντς, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της ηθοποιού.

Η Σιλντς είχε επίσης χωρίσει λίγες εβδομάδες νωρίτερα, παίρνοντας διαζύγιο από τον τενίστα Αντρέ Αγκάσι και ενώ είχε ήδη ξεκινήσει να βλέπει τον άνδρα που έμελλε να γίνει ο δεύτερος σύζυγός της, Κρις Χέντσι.



Έτσι η Μπρουκ απέρριψε την πρόταση του μεγιστάνα: «Έχω σύντροφο και δεν θα χαρεί καθόλου με αυτό», του απάντησε.

Η Σιλντς δεν είναι η πρώτη διάσημη που μιλά ανοιχτά για τα ερωτικά καλέσματα του Ντόναλντ Τραμπ.

Τον προηγούμενο μήνα, το μοντέλο και ηθοποιός Κάντις Μπέργκεν αποκάλυψε πως ο Τραμπ την είχε προσεγγίσει ερωτικά όταν και οι δύο τους σπούδαζαν στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια

«Φορούσε ένα βαθύ κόκκινο σακάκι με ασορτί μπότες, μέσα σε μία ασορτί λιμουζίνα». Όμως ούτε και σε αυτή την περίπτωση ευδοκίμησε κάποιο ειδύλλιο καθώς, όπως είπε η Μπέργκεν, επέστρεψε «πολύ νωρίς» στο σπίτι της από το ένα και μοναδικό ραντεβού τους.

«Ήταν όμορφος αλλά ελαφρώς ανόητος», είχε σχολιάσει επίσης στο σόου του Κοέν.
Πηγή: skai.gr - Πάνος Σάκκας