Κλείσιμο

Για δεύτερη φορά πατέρας ο Ζάκερμπεργκ

Ο συν-ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ έγινε για δεύτερη φορά πατέρας αυτόν τον μήνα όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανοιχτή επιστολή που δημοσίευσε χθες στην προσωπική του ιστοσελίδα στo Facebook.

Η ανοιχτή επιστολή που ο αμερικανός επιχειρηματίας και η γυναίκα του Πρισίλα Τσαν δημοσίευσαν απευθύνεται στην ίδια τη νεογέννητη κόρη τους.

«Όταν γεννήθηκε η αδερφή σου γράψαμε μια επιστολή για τον κόσμο στον οποίο ελπίζαμε ότι θα μεγαλώσει, έναν κόσμο με καλύτερη εκπαίδευση, λιγότερες ασθένειες, ισχυρότερες κοινότητες και μεγαλύτερη ισότητα. Το ίδιο ελπίζουμε τώρα και για σένα» λέει το ζευγάρι στην επιστολή.

Προσθέτουν πως αν και πολύ συχνά συμβαίνουν πολύ δυσάρεστα γεγονότα στον κόσμο, οι ίδιοι πιστεύουν ότι τελικά θα επικρατήσει το καλό. «Είμαστε αισιόδοξοι για τη γενιά σας και το μέλλον σας», επισημαίνουν.

Στην επιστολή ο Ζάκερμπεργκ αναφέρεται και στη σημασία της παιδικής ηλικίας και τονίζει ότι αυτή είναι μια περίοδος που τα παιδιά πρέπει να χαίρονται και να περνάνε καλά, μιας και όταν μεγαλώσουν, σαν ενήλικες, θα είναι πολύ απασχολημένοι με τις δουλειές τους.

«Ελπίζω να αφιερώσετε χρόνο για να μυρίσετε όλα τα λουλούδια… Και ελπίζω ακόμα και στα όνειρά σας να νιώθετε πόσο πολύ σας αγαπάμε», αναφέρει.

«Η παιδική ηλικία είναι μαγευτική και είναι μόνο μια φορά, γι 'αυτό μην την ξοδεύετε ανησυχώντας για το μέλλον, το κάνουμε αυτό εμείς για εσάς και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βεβαιωθούμε ότι ο κόσμος σας θα είναι ο καλύτερος», λέει στο κλείσιμο της επιστολής. 

Σημειώνεται ότι ο Ζάκερμπεργκ, όπως και η γυναίκα του, είναι 33 ετών και τον Νοέμβριο του 2015 υποδέχτηκαν την πρώτη τους κόρη.
Πηγή: skai.gr - Ιωάννα Μπαζιάνα