Γαλλία: Στο «σφυρί» ένα δείπνο με τον Ντι Κάπριο και την Κέιτ Ουίνσλετ

Οι αστέρες Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κέιτ Ουίνσλετ θα δειπνήσουν αύριο με τον πλειοδότη της «οικολογικής δημοπρασίας», τα χρήματα της οποίας προορίζονται για το ίδρυμα προστασίας του περιβάλλοντος, του Αμερικανού ηθοποιού. 

Το δείπνο δημοπρατείται στο πλαίσιο του ετήσιου γκαλά του Ιδρύματος Ντι Κάπριο, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Σεν Τροπέ της νότιας Γαλλίας.

Στην αντίστοιχη δημοπρασία πέρυσι, το ίδρυμα συγκέντρωσε 45 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια του γκαλά, όπως μεταδίδουν οι Los Angeles Times. 

Ο βραβευμένος με 'Οσκαρ ηθοποιός έχει ταχθεί υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος και η Κέιτ Ουίνσλετ συνδράμει σε οργανώσεις αρωγής υπέρ των παιδιών με αυτισμό, αστέγων και απόρων καρκινοπαθών.

Εκτός από το «τιτανικό ζευγάρι», το παρόν θα δώσουν στο αυριανό γκαλά η Μαντόνα, η Μαριόν Κοτιγιάρ, ο Μάρτιν Σκορτσέζε, η Πενέλοπε Κρουζ, η Κέιτ Χάντσον, ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο Τόμπι Μαγκουάιρ, o 'Εντουαρντ Νόρτον, η 'Εμα Στόουν, η Ούμα Θέρμαν, ο 'Αντριεν Μπρόντι, ο Χάρβεϊ Κέιτελ και ο Τζάρεντ Λέτο.

Η βραδιά θα κλείσει με μία σύντομη συναυλία από τον Λένι Κράβιτζ.
Πηγή: skai.gr