Ο Χάρι & ο Ουίλιαμ θυμούνται το τελευταίο βιαστικό τηλεφώνημα με τη Νταϊάνα

Σε το νέο ντοκιμαντέρ “Diana, Our Mother: Her Life and Legacy” [Νταϊάνα, η μητέρα μας: Η ζωή και η κληρονομιά της], οι πρίγκιπες της Βρετανίας Ουίλιαμ και Χάρι θυμούνται και εκφράζουν τη θλίψη τους που η τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα τους πριν εκείνη σκοτωθεί, ήταν «απελπιστικά βιαστική».

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί για πρώτη φορά σε ΗΠΑ και Βρετανία, στις 24 Ιουλίου, σχεδόν ένα μήνα πριν τη συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατο της πριγκίπισσας, σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου 1997.

«Ο Χάρι κι εγώ βιαζόμαστε απελπιστικά να πούμε αντίο, ξέρετε ‘θα τα πούμε αργότερα’… προφανώς αν ήξερα τι επρόκειτο να συμβεί, δεν θα ήμουν τόσο αδιάφορος για αυτό και οτιδήποτε άλλο», λέει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

«Μας μιλούσε από το Παρίσι, δεν μπορώ πραγματικά να θυμηθώ τι είπα αλλά το μόνο που θυμάμαι όντως είναι πως πιθανόν θα μετανιώνω για το υπόλοιπο της ζωής μου το πόσο σύντομο ήταν το τηλεφώνημα», σχολιάζει ο Χάρι.

«Κανείς ποτέ δεν έχει πει αυτή την ιστορία από την πλευρά των δύο ανθρώπων που την ήξεραν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον και την αγαπούσαν πιο πολύ από όλους: των γιων της», λέει ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ, Νικ Κεντ.

Οι πρίγκιπες θυμούνται το χιούμορ της μητέρας τους, με τον χάρη να την χαρακτηρίζει «σκανταλιάρα». Μιλούν επίσης για το διαζύγιο των γονιών τους και τον πόνο που τους προκάλεσε η εξέλιξη αυτή. 

Η ταινία εστιάζει επίσης στο φιλανθρωπικό έργο της Νταϊάνας χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στον φάκελο των εξωσυζυγικών σχέσεων. 
Πηγή: skai.gr