Πιο δημοφιλής από τον Ντόναλντ η Μελάνια

Περισσότεροι από τους μισούς ψηφοφόρους των ΗΠΑ -51%- βλέπουν την πρώτη Κυρία ευνοϊκά, σημειώνοντας αύξηση 16 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον περασμένο Αύγουστο, σύμφωνα με την έρευνα του Fox News, που είναι το αγαπημένο κανάλι του Προέδρου Τραμπ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει κερδίσει τη στήριξη και από τους Ρεπουμπλικάνους και από τους Δημοκρατικούς, ενώ το 28% των ψηφοφόρων την βαθμολόγησε αρνητικά.

Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος Τραμπ συγκεντρώνει τη θετική αποδοχή του 47% των Αμερικανών, ενώ το 51% τον βαθμολόγησε αρνητικά.

Πάντως και τα ποσοστά του Ντόναλντ Τραμπ, στη νέα αυτή δημοσκόπηση, εμφανίζονται βελτιωμένα, αφού η θετική ανταπόκριση που σημείωνε τους τελευταίους μήνες δεν ξεπερνούσε το 40%.
Ωστόσο, η Μελάνια παρά την αυξημένη δημοτικότητά της δεν έχει καν ακόμα πλησιάσει αυτή της προκατόχου της Μισέλ Ομπάμα, όπως φαίνεται μέσα από τη δημοσκόπηση του Fox News.

Στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα της προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα, η Μισέλ συγκέντρωνε το 73% των θετικών απόψεων των Αμερικανών και μόνο ένα 16% ήταν αρνητικό απέναντί της, σημείωσε το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο.

Η δημοσκόπηση έγινε μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε ένα δείγμα 1.017 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.
Πηγή: skai.gr