Τέχνη να την πιεις στο φλιτζάνι: Μπαρίστα ζωγραφίζει αριστουργήματα στον καφέ σου

Tην τέχνη και την τεχνική του καφέ πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο ο νοτιοκορεάτης μπαρίστα Λι Κανγκ Μπιν, δημιουργώντας καταπληκτικές μίνι απομιμήσεις διάσημων έργων ζωγραφικής στην κρέμα του καφέ στο κατάστημά του στη Σεούλ!

Με σχολαστικές μικρές πινελιές, και κουταλιές, ο Λι, 26 ετών, αναπαριστά με πειστικότητα και… γεύση αριστουργήματα όπως η Έναστρη νύχτα του Βίνσεντ Βαν Γκογκ και το Η Κραυγή
του Έντβαρντ Μουνκ με τη χρήση παχιάς κρέμας την οποία χρωματίζει σαν καμβά με φυσικές χρωστικές από τρόφιμα πάνω στο φλιτζάνι του καφέ.






Το αποτέλεσμα της επίπονης διαδικασίας, διάρκειας 15 λεπτών, είναι ένα φλιτζάνι κρύου καφέ αξίας 10.000 γουόν ( 8,71 δολάρια) που έχει κερδίσει χιλιάδες οπαδούς στον μπαρίστα/ καλλιτέχνη τόσο στο καφέ του όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μια φορά ζωγράφισα την Έναστρη Νύχτα και μού φάνηκε τόσο ξεχωριστή στο φλιτζάνι του καφέ όσο και στον πίνακα... Μετά από αυτό, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να παραγγείλουν καφέ» είπε ο Λι στο Reuters. «Οι πελάτες μου μού ζητούν συνήθως να σχεδιάζω τα αγαπημένα τους έργα τέχνης», πρόσθεσε.

Και η αλήθεια είναι ότι οι πελάτες του νεαρού μπαρίστα είναι ενθουσιασμένοι με την τέχνη του, η οποία έχει ευρεία γκάμα από περίπλοκα διάσημα έργα τέχνης μέχρι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων της Disney όπως ο Αλαντίν και ο Μίκι Μάους...

Τέχνη να την πιεις στο φλιτζάνι.
Πηγή: skai.gr