Καταδικάστηκε ο άνδρας που παρακολουθούσε τη Σάντρα Μπούλοκ

Σε φυλάκιση με αναστολή και διαρκή ιατρική παρακολούθηση και καταδικάστηκε ο άνθρωπος που κατηγορούνταν ότι δίωκε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και ότι έκανε διάρρηξη στο σπίτι της το 2014.

Ο Τζόσουα Τζέιμς Κόρμπετ αρχικά είχε δηλώσει αθώος για τη διάρρηξη αλλά στη συνέχεια ομολόγησε την πράξη του ενώπιον του δικαστή. Κατηγορούνταν παράλληλα για ακόμα 19 κακουργήματα ανάμεσα στα οποία ήταν η κατοχή πολυβόλου.

Αν και οι κατηγορίες κατά του Κόρμπετ για την οπλοκατοχή αποσύρθηκαν ήδη από τον Φεβρουάριο, είχε εντολή από το δικαστήριο να μείνει μακριά από τη Μπούλοκ και να μην επιχειρήσει να έρθει σε επικοινωνία μαζί της για 10 χρόνια.

Το μοιραίο βράδυ η Σάντρα Μπούλοκ είδε τον Κόρμπετ να περνάει από το υπνοδωμάτιο της. Εισέβαλε στο σπίτι της από ανοιχτή πόρτα, αφού σκαρφάλωσε έναν φράχτη. Η αγαπημένη ηθοποιός κρύφτηκε αμέσως μέσα σε μία ντουλάπα και τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Η επέμβαση των αστυνομικών ήταν άμεση. Μπήκαν στο σπίτι και συνέλαβαν το δράστη. Αν και η ίδια δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δικαστήριο, το τηλεφώνημα που έκανε ήταν σημαντικό μέρος των αποδεικτικών στοιχείων κατά του κατηγορούμενου.
Πηγή: skai.gr