Παπαρήγα:Αντίμετρα σα το πρωταπριλιάτικο ότι στα δέντρα φυτρώνουν μακαρόνια

Έμπνευση είχαν την Τετάρτη ορισμένοι από τους εκπροσώπους μας στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για τη συμφωνία με τους θεσμούς, με τις ατάκες της Αλέκας Παπαρήγα, αλλά και τη μονολεκτική απάντηση του Ευκλείδη σε ένα περί… Σκάρλετ Γιόχανσον σχόλιο του Γιώργου Αμυρά να ξεχωρίζουν…

Ειδικότερα, από το ΚΚΕ η τέως ΓΓ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα επισήμανε ότι «η γκαρνταρόμπα του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές στολές παραλλαγής... Το κόμμα αυτό μπορεί να βάλει και στολή Τσε, Μπελογιάννη ίσως και Λένιν και Οκτωβριανής επανάστασης». Αναφερόμενη δε στα κυβερνητικά αντίμετρα είπε πως της «θύμισαν το μεγάλο πρωταπριλιάτικο αστείο που είχε οργανώσει το BBC ότι στα δέντρα φυτρώνουν μακαρόνια».

Από το Ποτάμι ο Γιώργος Αμυράς ανέφερε ότι «είναι πιο πιθανό η σταρ του Χόλιγουντ Σκάρλετ Γιόχανσον να ζητήσει ραντεβού από τον υπουργό Οικονομικών, παρά ο (επικεφαλής του ΔΝΤ για την Ελλάδα) Τόμσεν να αξιολογήσει θετικά την ελληνική οικονομία». Από το βάθος της αίθουσας ακούστηκε ο κ. Τσακαλώτος να απαντά στον βουλευτή του Ποταμιού… «ευχαριστώ».

«Το ‘’back to back μνημόνιο’’ το φέρνετε μόνο εσείς» δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης, θυμίζοντας τη δήλωση του πρωθυπουργού «go back κυρία Μέρκελ».
Πηγή: skai.gr