Κλείσιμο

Ο Τομ Χάρντι καταδιώκει «κακούς» και εκτός οθόνης

Ο Άγγλος ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός, Τομ Χάρντι γνωστός απέδειξε ότι δεν είναι απλώς ένας ήρωας δράσης στην οθόνη, μετά την καταδίωξη και τη σύλληψη ενός ύποπτου κλέφτη στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Όταν είδε δύο νεαρούς που επέβαιναν σε μηχανή να παραβιάζουν τον κόκκινο σηματοδότη και να προσκρούουν σε αυτοκίνητο, ανέλαβε δράση.

Οι δύο νεαροί επιχείρησαν να διαφύγουν και ο 39χρονος ηθοποιός, πρωταγωνιστής στην ταινία «Mad Max: Fury Road» βοήθησε στη σύλληψη του ενός. Ο άλλος συνελήφθη από αστυνομικούς. Αυτόπτης μάρτυρας που είδε την καταδίωξη δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «The Sun» ότι ήταν σαν είχε «μπει» ο ηθοποιός σε «mode υπερήρωα». «Ήταν τρελό - σαν να είχε φορέσει στολή του υπερήρωα σε ταινία δράσης» δήλωσε ο 22χρονος Αρούν Πουλέν, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Ο ηθοποιός πρέπει να περπατούσε στο δρόμο. Έγινε έξαλλος, όταν είδε τους δύο νεαρούς και άρχισε να τους κυνηγά, σκαρφαλώνοντας σε τοίχους και τρέχοντας ανάμεσα σε κήπους, τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ρίτσμοντ επιβεβαίωσε ότι ο Τομ Χάρντι βοήθησε στη σύλληψη ενός εκ των ληστών.

«Επιβεβαιώνουμε ότι οι δύο συλληφθέντες επέβαιναν σε κλεμμένο μοτοποδήλατο που πέρασε με κόκκινο και έπεσε πάνω σε ένα άλλο όχημα. Οι άνδρες διέφυγαν και τον έναν από αυτούς έπιασε ο κύριος Τομ Χάρντι. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα» ανέφερε.
Πηγή: skai.gr