ΗΠΑ: Ψήφισε Τραμπ και τώρα ο σύζυγός της απελαύνεται (video)

Ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ και τώρα ο σύζυγός της απελαύνεται. Ο λόγος για τη 40χρονη Έλεν Μπέρισταιν, που δήλωσε ότι έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι ο άντρας της, ο 43χρονος Ρομπέρτο από το Μεξικό θα απελαθεί σύντομα από τις αμερικανικές αρχές.

Η οικογένεια Μπέρισταιν υποστήριξε με θέρμη τον αμερικανό πρόεδρο στον προεκλογικό του αγώνα για την προεδρία, καθώς όπως αναφέρει σήμερα πίστευε ότι «καλοί άνθρωποι δεν θα είχαν πρόβλημα».

Ο Μπέρισταιν μετανάστευσε στις ΗΠΑ όταν ήταν περίπου 20 ετών. Αρχικά επισκέφτηκε κάποιους συγγενείς του, αλλά μετά αποφάσισε να παραμείνει στη χώρα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα. Λίγο μετά γνώρισε την Έλεν, παντρεύτηκαν εγκαταστάθηκαν στην πολιτεία της Ιντιάνα και έκαναν τρία παιδιά. Ο 43χρονος διαθέτει σήμερα ένα δημοφιλές στην περιοχή ταχυφαγείο, έχει ΑΜΚΑ, άδεια οδήγησης και είχε άδεια εργασίας, αλλά όταν πήγε στια αρχές του έτους να την ανανεώσει, οι αρχές απέρριψαν το αίτημά του.

Η γυναίκα του δηλώνει έκπληκτη για ό,τι συμβαίνει. «Ο Τραμπ είπε ότι οι καλοί άνθρωποι δεν θα απελαύνονταν, ο Ρομπέρτο δεν έχει ποινικό μητρώο» είπε σε τοπικά ΜΜΕ. Η οικογένεια δίνει τώρα αγώνα μέσω διαδικτύου ώστε ο άντρας της να παραμείνει στη δεύτερη πατρίδα του.

Πηγή: skai.gr