ΗΠΑ: Ο Τραμπ κατά του Snoop Dogg για τον «πυροβολισμό» εναντίον του (video)

Στην αντεπίθεση κατά του Σνουπ Ντογκ πέρασε την Τρίτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ για το μουσικό βιντεοκλίπ στο οποίο ο ράπερ «πυροβολεί» με ψεύτικο πιστόλι ένα κλόουν που μοιάζει με τον Τραμπ. Ο Ντογκ έχει χαρακτηρίσει «κλόουν» τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Φαντάζετε την κατακραυγή που θα ξεσπούσε αν ο Σνουπ Ντογκ, με την αποτυχημένη καριέρα κι όλα αυτά, σημάδευε και έριχνε εναντίον του προέδρου Ομπάμα; Φυλακή!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τραμπ στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Στο σατιρικό βιντεοκλίπ του τραγουδιού Lavender, το οποίο θίγει κοινωνικά προβλήματα όπως η μετανάστευση ή οι θάνατοι άοπλων αφροαμερικανών από πυρά αστυνομικών, εμφανίζονται διάφοροι κλόουν, ανάμεσά τους κι ένας με το όνομα «Ρόναλντ Κλαμπ».



Προς το τέλος του βίντεο ο ράπερ σημαδεύει με ένα ψεύτικο όπλο το κεφάλι του «Κλαμπ» - Τραμπ, τραβάει τη σκανδάλη και από την κάννη του πιστολιού-ρέπλικας βγαίνει ένα σημαιάκι που γράφει «Μπαμ».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ιστότοπο TMZ, ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, ο Μάικλ Κόεν, χαρακτήρισε το βίντεο «εντελώς αισχρό» και πρόσθεσε πως ο μουσικός οφείλει στον πρόεδρο των ΗΠΑ μια συγγνώμη.

«Δεν είναι καθόλου αστεία μια απόπειρα δολοφονίας ενός προέδρου», είπε ο Κόεν. «Ασφαλώς δεν θα το ανεχόμουν εάν στρεφόταν εναντίον του προέδρου (Μπαράκ) Ομπάμα. Ασφαλώς δεν το ανέχομαι για τον πρόεδρο Τραμπ, και για να είμαι σωστός, δεν είναι αστείο, δεν είναι καλλιτεχνικό».

Εναντίον του βιντεοκλίπ έχουν ήδη καταφερθεί γερουσιαστές όπως οι Ρεπουμπλικάνοι Μάρκο Ρούμπιο και Τεντ Κρουζ.
Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr