Σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με 500 μέλη

Την απόλυτη οικογενειακή φωτογραφία θέλησαν να βγάλουν 500 μέλη μιας κινεζικής οικογένειας που επανενώθηκαν στο χωριό Σίσε, στην ανατολική επαρχία της Κίνας, Τσετσιάνγκ.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Νέου Σεληνιακού Έτους, το οποίο συνήθως γιορτάζεται με μεγάλες οικογενειακές συγκεντρώσεις και γεύματα.

Ο φωτογράφος Ζανγκ Λιανγκζόνγκ τράβηξε τις εικόνες χρησιμοποιώντας ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος μπροστά από βασαλτικά πετρώματα στο χωριό Σίσε απ’ όπου κατάγεται η οικογένεια.
  
Τα ίχνη της οικογένειας Ρεν, η οποία κατάγεται από το χωριό Σίσε, εντοπίζονται στο χωριό πριν από 851 χρόνια αλλά το οικογενειακό δέντρο δεν είχε ενημερωθεί εδώ και οκτώ δεκαετίες περίπου.

Οι μεγαλύτεροι του χωριού ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό να ενημερώνουν τα αρχεία του οικογενειακού δέντρου και κατάφεραν να εντοπίσουν τουλάχιστον 2.000 εν ζωή απογόνους που συνδέονται με τις επτά γενεές της οικογένειας σύμφωνα με τον φωτογράφο.

Τα 500 μέλη της οικογένειας έφτασαν στο χωριό από το Πεκίνο, τη Σαγκάη, τη Σιντζιάνγκ και την Ταϊβάν.

Αν και στην Κίνα οι οικογενειακές φωτογραφίες αποτελούν συχνό φαινόμενο, η περίπτωση της οικογένειας Ρεν τράβηξε τα βλέμματα λόγω του μεγάλου αριθμού των συγγενών που βρέθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί.
Πηγή: skai.gr