Συνταξιούχος που ψάχνει ταίρι για ψάρεμα δέχεται βροχή προτάσεων

Μεγάλη ανταπόκριση γνώρισε αγγελία 75χρονου συνταξιούχου στην Αυστραλία, μέσω της οποίας ζητούσε να βρει ταίρι για ψάρεμα καθώς, όπως ανέφερε ο ίδιος, η αγαπημένη του δραστηριότητα είναι ιδιαίτερα μοναχική από τότε που πέθανε η σύζυγός του.

Σύμφωνα με το BBC, o Ρέι Τζονστόουν στην αγγελία του ανέφερε πως είναι ένας συνταξιούχος που ψάχνει ταίρι για ψάρεμα καθώς η γυναίκα του που του έκανε παρέα σε αυτήν του τη δραστηριότητα πέθανε.

Επιπλέον ενημέρωνε τους ενδιαφερόμενους ότι είναι διατεθειμένος να μοιραστεί όλα τα έξοδα της εκδρομής για ψάρεμα και ότι θα ήταν πολύ χαρούμενος αν έβρισκε κάποιον που διαθέτει βάρκα.

Η αγγελία του διαβάστηκε από τουλάχιστον 100.000 ανθρώπους και το τηλέφωνό του δεν έχει σταματήσει να χτυπάει.

Περίπου 100 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για παρεΐστικο ψάρεμα κάνοντάς του προτάσεις για ψάρεμα σε διάφορες περιοχές της Αυστραλίας με βάρκα ή χωρίς. Μάλιστα ένας ξυλουργός τον κάλεσε να πάει στο Κουίνσλαντ μαζί με τον εγγονό του για να ψαρέψουν όλοι μαζί σε κοντινό νησί, καλύπτοντας παράλληλα τα έξοδα μεταφοράς τους. 

«Μου τηλεφώνησαν από παντού. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρξε τέτοια ανταπόκριση και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται μια διαφήμιση να τραβάει τόσο πολύ την προσοχή του κόσμου. Ίσως έχει να κάνει με την ηλικία μου» είπε ο συνταξιούχος αστειευόμενος. 


Πηγή: skai.gr