ΗΠΑ: Κομμάτια έκανε άγνωστος το αστέρι του Τραμπ στη Λεωφόρο της Δόξας

Κομμάτια και «θρύψαλα» έκανε άγνωστος δράστης το αστέρι του Ντόναλντ Τραμπ στη φημισμένη Λεωφόρο της Δόξας (Hollywood Walk of Fame) του Λος Άντζελες.

Ένας άνδρας που είχε ντυθεί οικοδόμος πήρε μια βαριοπούλα και μια σκαπάνη την Τετάρτη νωρίς το πρωί, έσπασε το αστέρι, και προσπάθησε να το αφαιρέσει από το πεζοδρόμιο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα και την αστυνομία.

Ο μάρτυρας είπε στα αμερικανικά ΜΜΕ ότι υπήρχαν περίπου οκτώ ή εννέα άνθρωποι στο δρόμο την ώρα του περιστατικού, και ότι ο άγνωστος συνεχίστηκε απερίσπαστος το… έργο του επί περίπου πέντε λεπτά, ενώ μετά έφυγε γρήγορα.

another-trump-star

Ένας άνδρας που είπε ότι ονομάζεται Τζέιμι Ότις επικοινώνησε με τον ιστότοπο Deadline Hollywood, και υποστήριξε ότι αυτός σκόπευε να αφαιρέσει το αστέρι και να το πουλήσει σε δημοπρασία. Τα έσοδα θα τα έδινε στις 11 γυναίκες που κατηγορούν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για σεξουαλική παρενόχληση.

Toν Ιούλιο ένας καλλιτέχνης είχε περικυκλώσει το αστέρι με ένα τείχος - μινιατούρα και συρματόπλεγμα διαμαρτυρόμενος στις δηλώσεις του Τραμπ ότι θα ανεγείρει τείχος - με χρήματα των Μεξικανών - για να τους κρατήσει μακριά από τις ΗΠΑ. 

Σημειώνεται ότι ο αμερικανός μεγιστάνας τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας το 2007 ως οικοδεσπότης στο ριάλιτι σόου «The Apprentice» του τηλεοπτικού δικτύου NBC.





Πηγή: skai.gr