ΗΠΑ: Οι γρήγορες αντιδράσεις αστυνομικού σώζουν τη ζωή 3χρονου (video)

Τη ζωή ενός τρίχρονου αγοριού έσωσαν οι γρήγορες αντιδράσεις ενός αστυνομικού στο Βόρειο Τέξας. Το παιδάκι, είχε σπασμούς γι’ άγνωστους λόγους, και σταμάτησε να αναπνέει, και οι σωτήριες αντιδράσεις του αστυνομικού καταγράφηκαν από την κάμερα του περιπολικού.

Ο αστυνομικός της κομητείας Γκράνμπερι Τσέις Μίλερ βρισκόταν στο περιπολικό του το βράδυ της 12ης Οκτωβρίου, όταν άκουσε στον ασύρματο έκκληση για ασθενοφόρο για ένα παιδί που είχε σταματήσει να αναπνέει σε εστιατόριο στο οποίο εργαζόταν η μητέρα του.

Officer Chase Miller of the Granbury Police Department performed CPR on a 3-year-old boy who was not breathing, saving the child's life, Oct. 12, 2016. The family had been at a local restaurant when the boy became unresponsive. (Granbury media via YouTube)  Photo: Granbury Media

Παρότι ο Μίλερ δεν εκλήθη απευθείας στο περιστατικό, έσπευσε στο σημείο πριν φτάσει το ασθενοφόρο. Τα πλάνα του βίντεο δείχνουν τον αστυνομικό να προσεγγίζει την ταραγμένη μητέρα, να ξαπλώνει στο έδαφος τον τρίχρονο και να τού κάνει τεχνητή αναπνοή επί τρία λεπτά.

«Άρχισε να βήχει, έκανε εμετό, και μετά άρχισε να κλαίει. Όταν άρχισε να κλαίει, ήξερα ότι είχε σωθεί» διηγήθηκε στην εφημερίδα New York Daily News ο νεαρός αστυνομικός, o oποίος αργότερα συναντήθηκε με τον τρίχρονο και τους γονείς του οι οποίοι ήθελαν να τον ευχαριστήσουν. Ο Μίλερ βραβεύτηκε γι' αυτή του την πράξη. 

Πηγή: skai.gr