Κλείσιμο

O Καρλ Λάγκερφελντ συμπαραστέκεται στην Κιμ Καρντάσιαν

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel Καρλ Λάγκερφελντ δήλωσε σήμερα ότι η ληστεία της οποίας έπεσε θύμα η Κιμ Καρντάσιαν ήταν «κάτι πολύ κακό για την εικόνα του Παρισιού», χαρακτηρίζοντας ωστόσο ακατανόητη την επιλογή της σταρ να μείνει σε μια πολυτελή κατοικία χωρίς ασφάλεια.

«Νομίζω ότι είναι πολύ κακό για την εικόνα του Παρισιού, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί η Κιμ ήταν μέσα σε ένα ξενοδοχείο χωρίς ασφάλεια», δήλωσε στους δημοσιογράφους στο τέλος του ντεφιλέ του οίκου Channel με τις δημιουργίες του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Γκραν Παλέ.

Χθες, ο Λάγκερφελντ είχε εκφράσει την υποστήριξή του στην Καρντάσιαν σε χειρόγραφο μήνυμα που ανέφερε «Αγαπητή Κιμ, είμαστε όλοι μαζί σου. Φιλικά, Καρλ» και το οποίο ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram του αμερικανικού περιοδικού V Magazine".

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κλοπή κοσμημάτων που έγινε σε ιδιώτη στη Γαλλία τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια
, καθώς τα κοσμήματα που εκλάπησαν από τη σταρ του τηλεριάλιτι αξίζουν 9 εκατομμύρια ευρώ.

Η Καρντάσιαν έφθασε χθες σε ένα μικρό αεροδρόμιο του Νιου Τζέρσεϊ με ιδιωτικό τζετ πριν πάει στο σπίτι της στην ακριβή συνοικία TriBeCa. Περισσότεροι από δέκα άνδρες ασφάλειας είχαν αναπτυχθεί μπροστά από το κτίριο όταν εμφανίστηκαν η Κιμ Καρντάσιαν και ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ τους οποίους συνόδευαν αρκετοί σωματοφύλακες, σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε η ιστοσελίδα ΤΜΖ.

Η σταρ βάδιζε με χαμηλωμένο το κεφάλι, δεν έκανε καμιά δήλωση ούτε ανάρτησε κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο Παρίσι, όπου βρισκόταν η Καρντάσιαν για την Εβδομάδα Μόδας, ένοπλοι μασκοφόροι εισέβαλαν τη νύστα της Κυριακής προς Δευτέρα στο πολυτελές διαμέρισμα όπου διέμενε και βάζοντας ένα πιστόλι στον κρόταφο της σταρ, την έδεσαν και τη φίμωσαν κλείνοντάς την μέσα στην τουαλέτα. «Πίστεψε πως θα έπεφτε θύμα βιασμού», όπως είπε αργότερα στους γάλλους αστυνομικούς, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

«Μια στυλίστρια που ήταν μέσα στο διαμέρισμα και κρύφτηκε την ώρα της ληστείας σήμανε τον συναγερμό». Ο σωματοφύλακας της σταρ έλειπε γιατί συνόδευε μια από τις αδελφές της σε νυχτερινό κέντρο, δήλωσε πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

«Είναι κάτι που σοκάρει, είναι βίαιο, σκανδαλώδες», έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας Ζαν-Μαρκ Ερό απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να "μην ενδώσουν στον φόβο". Για την σοσιαλίστρια δήμαρχο του Παρισιού Αν Ινταλγκό, η επίθεση αυτή ήταν "μια πολύ σπάνια ενέργεια η οποία δεν θέτει υπό αμφισβήτηση σε καμιά περίπτωση" την ασφάλεια της πρωτεύουσας.

Η Ναταλί Κοσιουσκό Μοριζέ, μια από τους υποψηφίους στις προκριματικές εκλογές της γαλλικής δεξιάς για τις προεδρικές εκλογές του 2017, εξέφρασε ανησυχία για "την εικόνα του Παρισιού", την ώρα που ο τουρισμός καταγράφει μεγάλη πτώση μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Μόλις έφθασε στο διαμέρισμά της στην TriBeCa, η Καρντάσιαν δέχθηκε φίλους, την Λα Λα 'Αντονι (σύζυγο του μπασκεμπολίστα των New York Knicks Καρμέλο 'Αντονι) και τον σταρ του τηλεριάλιτι Τζόναθαν Τσέμπαν.

Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επέκριναν την Καρντάσιαν. «Σε κανέναν δεν αρέσουν οι ένοπλες ληστείες. Αλλά γιατί θα πρέπει να αισθανθούμε λύπη για κάποιους που διαθέτουν εκατομμύρια δολάρια για ένα κόσμημα;», έγραψε στο Twitter o Στίβεν Τζ. Μαγκουάιρ. Ωστόσο αστέρες της μικρής οθόνης εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην 35χρονη Καλιφορνέζα.
Πηγή: skai.gr