Το Survivor των αδειών: Ράντζα, κουβέρτες εκτάκτου ανάγκης και σεντόνια (φωτό)

Όχι, δεν πρόκειται για ριάλιτι τύπου Big Brother λόγω πληθώρας καμερών, αλλά μάλλον για ένα νέο καινοτόμο concept, το Survivor των τηλεοπτικών αδειών στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε κακουχία και να επιβιώνουν για να πάρουν τελικά ένα από τα τέσσερα πολυπόθητα «βραβεία».



Υλοποιώντας το επιχειρησιακό αυτό σχέδιο, την Παρασκευή το πρωί τα ελληνικά στρατά εξόρμησαν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στην Καλλιθέα και στρατιωτικά φορτηγά ξεφόρτωσαν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό εκστρατείας για τους εκπροσώπους των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες που θα... κλειδαμπαρωθούν στο στρατόπεδο της Καλλιθέας «Νικόλαος Παππάς» την 30η Αυγούστου.



Αι ένοπλοι δυνάμεις αμύνονται του πατρίου τηλεοπτικού εδάφους με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό εκστρατείας, όπως ράντζα, χημικές τουαλέτες, κουβέρτες εκτάκτου ανάγκης, και σεντόνια (βαμβακερά - αρίστης ποιότητος) καθώς η δημοπράτηση μπορεί να υπερβεί τα δύο εικοσιτετράωρα, με τους τροφίμους να βρίσκονται σε αυστηρή απομόνωση, αφού δεν θα μπορούν να το κουνάνε ρούπι από το κτίριο της ΓΓΕ.



Επίσης, για τους εκπροσώπους των υποψηφίων, που θα βιώσουν σουρεαλιστικές συνθήκες στρατιωτικοποίησης θα υπάρξει ένα πλούσιο μενού που δεν θα θυμίζει... συσσίτιο για να αντέξουν τις κακουχίες.



Σημειώνεται ότι η εθνοσωτήριος αποστολή του στρατού εξετελέσθη το μεσημέρι, και όλα πλέον είναι έτοιμα για την (τηλεοπτική) «επανάσταση».






Πηγή: skai.gr