Κλείσιμο

Κώδικα Δεοντολογίας για τον Μύλο των Ξωτικών θεσπίζει ο δήμος Τρικκαίων

Ένα καινούργιο εγχείρημα, αυτό τού Κώδικα Δεοντολογίας, υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala, εν όψει της πέμπτης κατά σειρά διοργάνωσης, του μεγαλύτερου χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου στη χώρα. Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα μετά την πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην οποία, όπως γίνεται σήμερα γνωστό, προέδρευσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Κλήθηκαν και παρέστησαν σε αυτή, οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών του Δήμου Τρικκαίων και του νομού Τρικκαίων.

Στόχος, η δημιουργία ενός Κώδικα Δεοντολογίας, ο οποίος θα σέβεται τους επισκέπτες, θέτει κανόνες για τους επαγγελματίες, προωθεί τα τοπικά προϊόντα, ενισχύει την εικόνα της πόλης και του Δήμου Τρικκαίων, αξιοποιεί το πνεύμα και κλίμα συνεργασίας μεταξύ των παραγόντων της αγοράς και του Δήμου, λειτουργεί προσθετικά στην αγορά, τονώνει τον τουρισμό σε όλον τον νομό και φροντίζει για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών.

Αυτός ο Κώδικας, μετά την πρώτη συνάντηση, εξειδικεύτηκε, έγινε αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στα μέλη των επαγγελματικών συλλόγων και, πλέον, είναι έτοιμος προς δημοσίευση. Θα τοποθετηθεί, όπως αναφέρεται, σε κάθε κατάστημα, με διαφορετική μορφή στο καθένα, προκειμένου, επισκέπτες και επαγγελματίες να γνωρίζουν τα δεδομένα για τον Μύλο των Ξωτικών, τις δράσεις του, το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό, τα Μετέωρα, τον Ασκληπιό και κάθε είδους πληροφορία στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων στη χώρα μας.

Το κείμενο συνυπογράφουν μέχρι στιγμής αρκετοί φορείς και σωματεία, ενώ αναμένεται, η αποδοχή των όρων του και από τα υπόλοιπα σωματεία του νομού που ασχολούνται με τον τουρισμό, καθώς ο Μύλος των Ξωτικών «διοχετεύει» επισκέπτες σε ολόκληρο τον νομό.
Πηγή: skai.gr