Καυστικός Ντόκινς τρολάρει τη λογίστρια που σκότωσε την καμηλοπάρδαλη

Τη λογίστρια Σαμπρίνα Κοργκατέλι, η οποία σκότωσε μια καμηλοπάρδαλη και ανήρτησε φωτογραφίες της με το σκοτωμένο ζώο στο διαδίκτυο προκαλώντας διεθνή σάλο, τρόλαρε ο πολυγραφότατος και μαχητικότατος βρετανός εξελικτικός βιολόγος Ρίτσαρντ Ντόκινς...

H Αμερικανίδα έφτασε δε στο σημείο να γράψει στο προφίλ της στο Facebook, ότι «έχω πολλή σεβασμό και αγάπη για το ζώο». «Ήταν ο πιο ηθικός πυροβολισμός που έκανα ποτέ(!)» πρόσθεσε.

«Αγαπητή καμηλοπάρδαλη, έχω τόσο σεβασμό και αγάπη για σένα ώστε έπρεπε να σε σκοτώσω. Σαμπρίνα Κοργκατέλι» σχολίασε χλευαστικά στο Twitter ο βρετανός βιολόγος.

«Εντιμότατε (σ.σ υπαινίσσεται ότι η λογίστρια απευθύνεται σε έναν φανταστικό δικαστή), δηλώνω ένοχη, αλλά αγαπούσα και σεβόμουν το θύμα τόσο πολύ, τι άλλο μπορούσα να κάνω; Μια ηθική δολοφονία» δήλωσε καυστικά ο Ντόκινς σε άλλο τουίτ. Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Αμερικανίδα σκοτώνει άγριο ζώο...

Ο Βρετανός επιστήμονας, εξαπέλυσε επίσης δριμεία επίθεση στον αμερικανό οδοντίατρο Ουόλτερ Πάλμερ που σκότωσε το λιοντάρι Σεσίλ, αλλά και στην κυνηγό Κένταλ Τζόουνς η οποία σκότωσε μια ζέμπρα.
Πηγή: skai.gr