Τρεις ακόμη κύκλοι για τη σειρά Game of Thrones

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της αμερικανικής εταιρείας παραγωγής ΗBO, το «Game of Thrones», ενδέχεται να συνεχιστεί για τρεις ακόμη κύκλους, δήλωσε χθες Πέμπτη στέλεχος της εταιρείας υπερασπιζόμενο την ωμή βία που περιέχει η σειρά.

Αυτήν την εποχή πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του έκτου κύκλου. Τα στελέχη της εταιρείας έχουν προγραμματίσει την προβολή τουλάχιστον επτά κύκλων της σειράς και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους δημιουργούς της για το πόση παράταση θα μπορούσαν να δώσουν, δήλωσε ο Μάικλ Λομπάρντο, επικεφαλής προγράμματος της HBO.

Αυτήν τη χρονιά, 20 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο τον πέμπτο κύκλο της σειράς, η οποία προτάθηκε για 24 βραβεία Έμμυ, περιλαμβανομένου αυτού της καλύτερης δραματικής σειράς.

Επίσης προκάλεσε διαμάχη με αφορμή μία άγρια σκηνή βιασμού και πυρπόλησης ενός παιδιού. Ο Λομπάρντο υπερασπίστηκε τις ωμότητες λέγοντας ότι αποτελούν μέρος της ιστορίας και πρόσφερε την υποστήριξή του στους δημιουργούς της σειράς Νταν Βάις και Ντέιβιντ Μπένιοφ.

Επίσης, ο πέμπτος κύκλος έκλεισε με την δολοφονία ενός εκ των πρωταγωνιστών και αγαπημένων των θαυμαστών της σειράς, του Τζον Σνόου, αλλά οι τηλεθεατές εικάζουν ότι ο πρωταγωνιστής θα επιστρέψει στη σειρά, κάτι που ωστόσο δεν αποκάλυψε ο Λομπάρντο.

«Απ΄ό,τι είδα, άκουσα και διάβασα, ο Τζον Σνόου πέθανε», αρκέστηκε να πει.
Πηγή: skai.gr