Ηνωμένο Βασίλειο: Η βάφτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον

Με μια κλειστή τελετή, που παρακολούθησαν μόλις εικοσιένα άτομα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, η βάφτιση της μικρής πριγκίπισσας, Σάρλοτ, στην εκκλησία της Μαρίας της Μαγδαληνής: εκεί όπου το 1961 είχε βαφτιστεί και η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Είναι γνωστό ότι ο Ουίλιαμ τιμά συχνά τη μνήμη της μητέρας του. 



Στη κλειστή βάφτιση παραβρέθηκε φυσικά η Βασίλισσα Ελισάβετ, συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Φίλιππο, ενώ απουσίαζε ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος βρίσκεται στη Ναμίμπια. 



Η τετραμελής οικογένεια έφτασε σύσσωμη και εντυπωσιακή στην εκκλησία, αλλά αναμφισβήτητα την μερίδα του λέοντος από τα φωτογραφικά φλας συγκέντρωσε ο χαριτωμένος πρίγκιπας Τζορτζ.



Χαμογελαστός, δεν παρέλειψε να χαιρετήσει το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στον δρόμο προς τον ναό. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το ντύσιμο του νεαρού, το οποίο ήταν πανομοιότυπο με εκείνο που είχε επιλέξει ο πατέρας του, Ουίλιαμ, όταν, τρεις δεκαετίες πριν, είχε πάει στο μαιευτήριο για να γνωρίσει τον αδελφό του Χάρι. 



Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά πέντε οι εκλεκτοί νονοί της πριγκίπισσας, ένας εκ των οποίων ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον.

Ιδιαίτερη στιγμή το παρολίγον ατύχημα, λόγω αέρα, της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, που έσπευσε να καταγράψει ο φωτογραφικός φακός.




Πηγή: skai.gr