Κλείσιμο

Ο Κρις Έβανς νέος παρουσιαστής του Top Gear καθώς αλλάζει όλη η ομάδα

Ο τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παρουσιαστής Κρις Έβανς θα είναι ο διάδοχος του Τζέρεμι Κλάρκσον στην παρουσίαση της υπερδημοφιλούς εκπομπής για αυτοκίνητα Top Gear, όπως ανακοίνωσε το BBC.

Ο Κλάρκσον – που συγκαταλέγεται στους διασημότερους τηλεοπτικούς αστέρες της Βρετανίας – απομακρύνθηκε από τη σειρά τον Μάρτιο, αφότου χτύπησε έναν παραγωγό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, ο Έβανς θα ηγηθεί μιας νέας ομάδας μπροστά από τις κάμερες, που σημαίνει πως οι έως τώρα συμπαρουσιαστές Ρίτσαρντ Χάμοντ και Τζέιμς Μέι αποχωρούν επίσης από το Top Gear.

«Είμαι ενθουσιασμένος, το Top Gear είναι το αγαπημένο μου πρόγραμμα, όλων των εποχών», δήλωσε ο Έβανς μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, όπως μεταδίδει το BBC. «Υπόσχομαι πως θα κάνω το καθετί δυνατό για να σεβαστώ τα όσα έχουν γίνει έως τώρα και να πάω τη σειρά μπροστά», συμπλήρωσε.

Η σύμβαση του Έβανς έχει διάρκεια τριών ετών. Τα ονόματα των υπόλοιπων νέων παρουσιαστών που θα τον πλαισιώσουν δεν είναι ακόμα γνωστά.

Το Top Gear είναι μια από της δημοφιλέστερες εκπομπές του BBC. Προβάλλεται σε περισσότερες από 200 χώρες και υπολογίζεται πως έχει 350 εκατομμύρια τηλεθεατές σε παγκόσμια κλίμακα. Οι πωλήσεις των δικαιωμάτων για προβολή επεισοδίων στο εξωτερικό αποφέρουν στο BBC περισσότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος.
Πηγή: skai.gr