Τα πιο ευφάνταστα πρωταπριλιάτικα ψέματα των ΜΜΕ

Στο πνεύμα της ημέρας, η Commerzbank ανέφερε ότι βρέθηκε η λύση στα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας: ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης πρότεινε να επιβληθεί μια εφάπαξ ειδική άδεια χρήσης ύψους 1 ευρώ στους χρήστες του Πυθαγόρειου Θεωρήματος εντός ΕΕ. Τα έσοδα, από την 1η Απριλίου 570 μέχρι σήμερα, με επιτόκιο 4%, θα ανέλθουν στα 107.443.980.002.362.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Commerzbank.

Σύμφωνα με την εφημερίδα National του Άμπου Ντάμπι, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποφάσισαν να απαγορεύσουν όλα τα αυτοκίνητα SUV και 4x4 και να τα αντικαταστήσουν με άλλα, φιλικότερα προς το περιβάλλον.

Μια ανακάλυψη για Νόμπελ έγινε στο CERN. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών έγραψε στον ιστότοπό του ότι χάρη στο Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων οι επιστήμονες διαθέτουν πλέον ακλόνητες αποδείξεις για την ύπαρξη της «Δύναμης»: ο θεωρητικός φυσικός Μπεν Κενόμπι του Πανεπιστήμιου Μος Έιζλι, του Τατουίν είπε ότι «η Δύναμη είναι αυτή που χαρίζει σε έναν πυρηνικό φυσικό τις ικανότητές του».

Στην Βρετανία, η εφημερίδα Sun κατήργησε τη βασίλισσα Ελισάβετ από τα χαρτονομίσματα: στο εξής, στο χαρτονόμισμα των 5 λιρών θα εικονίζεται ο επιτυχημένος μουσικός παραγωγός Σάιμον Κάουελ, σε αυτό των δέκα ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ και, προς τιμή της βασίλισσας, το χαρτονόμισμα των 20 λιρών θα κοσμεί η φωτογραφία της Έλεν Μίρεν, της ηθοποιού που έχει υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Πρώτοι από όλους πληροφορήθηκαν οι αναγνώστες του skai.gr για την ριζοσπαστική γραμμή ρήξης του Βόλφγκανγ Σόιμπλε αλλά και την επιθυμία της Γερμανίδας Καγκελάριου για έντιμο συμβιβασμό με την Ελλάδα.


Πηγή: skai.gr