Ο υπέρηχος της Kate Middleton στο εξώφυλλο περιοδικού

Με μία είδηση που θα γραφτεί στα χρονικά κυκλοφορεί στις 6 Απριλίου το σκανδαλοθηρικό περιοδικό GLOBE με τίτλο :«Παγκόσμια αποκλειστικότητα: Η πρώτη τρισδιάστατη φωτογραφία του αγέννητου μωρού της Kate. Είναι κορίτσι!» και η φωτογραφία του αγέννητου πριγκιπικού μωρού από τον υπέρηχο συνοδεύει τον τίτλο.  Η ιστοσελίδα CelebDirtyLaundry έβγαλε στη δημοσιότητα το εξώφυλλο.

Kate Middleton attends a coffee morning at Family Friends in Kensington on January 19, 2015 in London
Geoff Pugh - WPA Pool/Getty Images

Το περιοδικό πάντα με τα δικά του λεγόμενα έχει εξασφαλίσει τον 3D υπέρηχο και δείχνει πως είναι η αγέννητη πριγκίπισσα μόλις μερικές μέρες πριν έρθει σε αυτόν τον κόσμο! Η Kate όπως αποκάλυψε η ίδια πριν από λίγες μέρες θα γεννήσει στα μέσα προς τα τέλη Απριλίου.


REX

Μάλιστα το δημοσίευμα της GLOBE αναφέρεται και στην αναστάτωση που έχει προκύψει στο παλάτι του Buckingham σχετικά με το όνομα της μικρής πριγκίπισσας.


GETTY

Η Kate και ο William θέλουν να δώσουν στο νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας το όνομα της μητέρας του Δούκα του Cambridge, Νταϊάνα, έτσι για να την τιμήσουν με αυτόν τρόπο. Μόνο που μόλις το άκουσε αυτό η Βασίλισσα Ελισάβετ μάλλον έπαθε καρδιά, καθώς είναι αντίθετη στο να πάρει το δεύτερο δισέγγονο της το όνομα της πρώην νύφης της!



Τώρα αληθές ή ψευδές το δημοσίευμα θα δείξει, αναλόγως με το πως θα αντιδράσει το παλάτι.
Πηγή: skai.gr - Νανά Ηλιοπούλου