ΗΠΑ: Εκατομμυριούχος παίκτης του μπέιζμπολ έχει για σπίτι ένα βανάκι! (video-tweet)

Tα όνειρα του Ντάνιελ Νόρις έγιναν πραγματικότητα, όταν υπέγραψε με την καναδική ομάδα μπέιζμπολ Toronto Blue Jays για 2 εκατ. δολάρια, ωστόσο ο 21χρονος δεν οδηγεί σήμερα κάποιο υπερπολυτελές σπορ αμάξι όπως θα περιμένατε, αλλά, αντίθετα, σπίτι του είναι ένα παλιομοδίτικο βανάκι.

Η επιλογή του Νόρις έχει προκαλέσει την απορία πολλών, γιατί ένας νεαρός εκατομμυριούχος αθλητής επέλεξε να ζει σε ένα μικρό βαν;



«Αφότου υπέγραψα [σ.σ με τους Blue Jays] ήξερα ότι θα αγοράσω ένα βαν Volkswagen. Ήταν το αυτοκίνητο των ονείρων μου. Ο ‘μαλλιαρός’ (το προσωνύμιο του βαν) δεν ήταν καν προς πώληση...» δηλώνει σε συνέντευξή του. Ο Νόρις αγόρασε το «μαλλιαρό» το 2011.


Σύμφωνα με τον νεαρό
αθλητή, το βαν τον βοηθά να αποδράσει από την πίεση του πρωταθλητισμού, ο δικός του τρόπος αποφόρτισης πριν μια καινούργια αγωνιστική σεζόν όπου κάθε του κίνηση καταμετράται, καταχωρίζεται και αναλύεται.

Ο Νόρις έχει ανοίξει λογαριασμό στο Twitter (#vanlife), τον οποίο ανανεώνει συχνά με νέες φωτογραφίες, για όλους όσοι ενδιαφέρονται για τη ζωή του στη φύση με τον «μαλλιαρό».

Πηγή: skai.gr - Στέλιος Κάνδιας