Ξένο περιοδικό αποκαλύπτει: Το 30χρονο γκέι μυστικό των Cruise - Travolta

Ούτε ένα, ούτε δέκα, ούτε είκοσι, αλλά τριάντα ολόκληρα χρόνια μετράει η ερωτική σχέση του Tom και του John, σύμφωνα με την όχι και τόσο αξιόπιστη εφημερίδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Travolta είδε τον μόλις 21 ετών Tom στην ταινία που έκανε τον δεύτερο πασίγνωστο, "Risky Business”.



«Ο John κυριολεκτικά απέκτησε εμμονή με τον Tom , αφού τον είδε στην ταινία "Risky Business”. Προσπαθούσε συνεχώς να γνωρίζει νέους ηθοποιούς που έδειχναν ότι θα έχουν μία καλή πορεία», αναφέρει το δημοσίευμα.



Έτσι άρχισαν όλα. Η Star γράφει «Όταν είδε τον Tom έβαλε τους ανθρώπους του να του διαμηνύσουν ότι θέλει πολύ να τον συναντήσει. Ο Tom, κολακευμένος, συμφώνησε να συναντηθούν και έτσι έγινε. Η γνωριμία τους έγινε σε ένα πολυτελές Γαλλικό εστιατόριο στο Beverly Hills”.



Ο John δε σταμάτησε να πολιορκεί τον Tom. Μετά το δείπνο τον προσκάλεσε σε μια ρομαντική απόδραση στο Όρεγκον, εκεί όπου βρισκόταν ένα κέντρο Σαϊεντολογίας. Μάλιστα ήταν το 1985, την περίοδο που ο Cruise έκανε σκληρή προετοιμασία για βελτίωση της φυσικής κατάστασής του για τον ρόλο του στην ταινία “Top Gun”.



Άκρως αποκαλυπτικές λεπτομέρειες και για τους δύο ηθοποιούς, οι οποίοι δεν έχουν αντιδράσει καθόλου απέναντι στο εξώφυλλο της Star.

Εν αναμονή των εξελίξεων και αντιδράσεων!
Πηγή: skai.gr - Νανά Ηλιοπούλου