Κλείσιμο

Τηλεοπτικό bullying από κριτές στο X-Factor (video)

Η κριτική που άσκησαν δημόσια από την καρέκλα του κριτή το ανδρόγυνο, Natalia Kills και Willy Moon, ήταν τόσο φρικτή... όσο και η εμφάνιση της -πρώην πλέον - κριτού.

Ο εικοσιπέντε ετών παίκτης, Joe Irvine, μόλις έχει τελειώσει την ερμηνεία του και περιμένει να ακούσει την άποψη των κριτών για την φωνή του.

AT THE JUDGING TABLE: The X Factor judges Willy Moon, Natalia Kills, Stan Walker and Melanie Blatt.
TV3

Πρώτη τον λόγο παίρνει η μελαχρινή Natalia Kills λέγοντας πως όλο το στυλ του, ο διαγωνιζόμενος, το έχει αντιγράψει από τον άντρα της και επίσης κριτή του σόου και χαρακτήρισε τον παίκτη τρομακτικό και αηδιαστικό, ενώ αμέσως γεμάτη ειρωνεία τον ρώτησε «Δεν έχεις κανένα σεβασμό στην αυθεντικότητα;».

OVER THE MOON: Fired judges Willy Moon and Natalia Kills.
Supplied

Ο διαγωνιζόμενος την άκουγε εμφανώς αμήχανος και για να καλύψει το συναίσθημα αυτό προσπαθούσε να χαμογελάσει, ευγενικά.

Natalia Kills loses it on X Factor NZ over a contestant who looks like her husband Willy Moon
Youtube / dannewstv

Η κριτής συνέχιζε ακάθεκτη με το κοινό να την αποδοκιμάζει συνεχώς με επιφωνήματα.
Φυσικά και ο σύζυγος της κυρίας, Willy Moon, δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στον 25χρονο, λέγοντάς του ότι μοιάζει τον νεαρό με τον Norman Bates, τον σχιζοφρενή δολοφόνο του «Ψυχώ», ντυμένο με τα ρούχα της νεκρής μητέρας του. Μάλιστα συμπλήρωσε πως ότι δεν αποκλείεται να έχει στα σχέδια του να σκοτώσει κάποιον από το κοινό που ήταν είχε πάει να παρακολουθήσει από κοντά το X-Factor.

Η άλλη γυναίκα κριτής, Melanie Blatt, εμφανώς θυμωμένη στήριξε τον παίκτη, ενώ ο τέταρτος κριτής δεν θέλησε καν να ασκήσει κριτική μετά από ότι είχε προηγηθεί.



Το κανάλι μετά από αυτό το ολοζώντανο bullying, απέλυσε το καλλιτεχνικό ανδρόγυνο και εξέδωσε «ανακοίνωση συγνώμης»: «Το TV3 δεν παραβλέπει το bullying. Είμαστε στο πλευρό του... Joe».

Το βίντεο με το αυτό το απόσπασμα αναρτήθηκε χθες το βράδυ και έχει ήδη 1.500.000 views. Παγκοσμίως έχει χαρακτηριστεί ως η πιο άγρια κριτική σε παίκτη talent show που έχει γίνει ποτέ.


TV3

Και αν νομίζετε ότι η φρικτή απολυμένη κριτής συμμορφώθηκε μετά το συμβάν, κάνετε λάθος. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ευχαρίστησε το κοινό για την υποστήριξη και την κατανόηση που δείχνουν στις παθιασμένες απόψεις της.

Κάτι που έκανε την Melanie Blatt έξαλλη. Και δεν κάθησε με σταρυρωμένα τα χέρια. Η κριτής έκανε αναδημοσίευση την παραπάνω ανάρτηση, της πρώην συναδέλφου της, γράφοντας από κάτω «Έχω προσπαθήσει να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να μείνω επαγγελματίας, αλλά σοβαρά @natalaiakills; Συγνώμη αγάπη, είσαι...».

Αλήθεια μία ανακοίνωση τέτοιου είδους, αρκεί; Ανρωτιέμαι...
Τα λόγια περιττά.
Πηγή: skai.gr - Νανά Ηλιοπούλου