Βρετανία: Σε διαθεσιμότητα μετά από «καβγά» ο Τζέρεμι Κλάρκσον

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε την Τρίτη ο οικοδεσπότης της τηλεοπτικής εκπομπής Top Gear (προβάλλεται και από τον ΣΚΑΪ), Τζέρεμι Κλάρκσον "μετά από καβγά" με παραγωγό της εκπομπής.

Σύμφωνα με το BBC (η εκπομπή παράγεται για λογαριασμό του βρετανικού δικτύου), έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για τον 54χρονο παρουσιαστή, με το ενδεχόμενο οριστικής απομάκρυνσής του να φαντάζει πιθανό, λόγω της κατά καιρούς "δύσκολης" συμπεριφοράς του.

Τον περασμένο μήνα, ο Κλάρκσον, τουίταρε ότι "ζητείται νέος παρουσιαστής για το Τop Gear", επειδή ένας από τους συμπαρουσιαστές του, ο Τζέιμς Μέι (ο έτερος είναι ο Ρίτσαρντ Χάμοντ) είχε καθυστερήσει στα γυρίσματα.



Ο πρώην παρουσιαστής Top Gear Κρίς Γκόφει δήλωσε στο BBC Radio 5 ζουν ότι, παρότι οι συζητήσεις για την εκπομπή μερικές φορές "άναβαν", ωστόσο διευκρίνισε ότι "πρέπει να ήταν κάτι αρκετά σοβαρό πίσω από τις κάμερες" για να δικαιολογείται η απομάκρυνσή του Κλάρκσον.

Οι κατά καιρούς αμφιλεγόμενες δηλώσεις και η συμπεριφορά του φλεγματικού παρουσιαστή έχουν κατά καιρούς προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Ήδη έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο ιστοσελίδα, με την οποία ζητείται από το BBC να επαναφέρει τον Κλάρκσον στην εκπομπή.To αίτημα μπορούν να υπογράψουν όσοι συμφωνούν. «Ελευθερία στον καβγά», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr