CNN: Το μυστικό για να γίνεις εκαταμμυριούχος

Αυτό σκέφτηκε η ανταποκρίτρια και δημοσιογράφος του CNN, Christine Romans και μας βρήκε τη μαγική λύση. Ποια είναι; Ο χρόνος!

«Ένας άνθρωπος απολαμβάνει την σκιά της πυκνής φυλλωσιάς ενός δέντρου, επειδή κάποιος είχε αποφασίσει να φυτέψει ένα σπόρο, πολύ καιρό πριν»,  ήταν τα λόγια του Warren Buffett και η δημοσιογράφος του CNN τα μελέτησε και αποκάλυψε την φόρμουλα για να γίνει κάθε 20χρονος εκατομμυριούχος.

«Σκεφτείτε, πως φυτεύετε ένα σπόρο, όταν κάνετε οικονομίες. Η σκιά που θα απολαύσετε αργότερα θα είναι ο πλούτος σας. Αποταμιεύοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα φτάσετε στο σημείο να αποκτήσετε πολλά χρήματα», αναφέρει η Christine. Ο χρόνος είναι το σημείο «κλειδί» που χαρίζει σε κάθε νέο την ευκαιρία να πλουτίσει. Ένα δέντρο κάνει καιρό για να μεγαλώσει, το ίδιο ακριβώς  συμβαίνει και με τον πλούτο.

Για να μας περιγράψει ολοκληρωμένη τη σκέψη της, παρουσίασε δύο μαθηματικές εξισώσεις που θα κάνουν έναν νέο να πλουτίσει με το περιθώριο αποτυχίας μηδενικό. Αρκεί βέβαια να μην κάνουν σπατάλες, διότι το αποτέλεσμα θα είναι αντίθετο από το στόχο.

Κέρδη – Σπατάλες = Οικονομίες
Οικονομίες x Χρόνος = Πλούτος

Αλήθεια, εμείς που είμαστε πάνω από 20 και πάνω από 25 καμία ελπίδα, αγαπητή Christine;
Πηγή: skai.gr - Νανά Ηλιοπούλου