Εκλάπη η οσκαρική τουαλέτα αξίας 150.000$ της Lupita Nyong'o

Όχι, δεν πρόκειται για κάποια τρομοκρατική ενέργεια, αλλά για ληστεία. Φτερά έκανε η εντυπωσιακή τουαλέτα της Lupita Nyong'o, την οποία επέλεξε να φορέσει στα φετινά βραβεία Oscar.


AP IMAGES

Τετάρτη, 23:30, ώρα ΗΠΑ και η Lupita μπαίνει στο πολυτελές δωμάτιο της στο ξενοδοχείο London West Hollywood, εξαντλημένη από τα πολλά parties που είναι καλεσμένη και τι να δει! Το μαργαριταρένιο της φόρεμα δεν βρίσκεται στην κρεμάστρα! Τρελαμένη καλεί τους συνεργάτες της και κάνει άνω κάτω το δωμάτιο για να βρει την τουαλέτα που μας εντυπωσίασε το βράδυ της Κυριακής! Το ένδυμα πουθενά! Καλεί αμέσως την αστυνομία...


 la.curbed.com

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο άμεσα και άρχισε αμέσως τις έρευνες από αυτόπτες μάρτυρες μέχρι και τις κάμερες ασφάλειας!

Stolen! Lupita Nyong'o poses on the red carpet at the 87th Oscars on February 22.
AFP

Aν νομίζετε, ότι πρόκειται για ένα απλό φορεματάκι θέλω να σας ενημερώσω, ότι τη λευκή τουαλέτα του Φρανσίσκο Κόστα για τον οίκο Calvin Klein, με την οποία εμφανίστηκε η Lupita στο κόκκινο χαλί των φετινών Oscar και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, είχε στην επιφάνειά του ραμμένες 6.000 πέρλες και κοστίζει 150.000 δολάρια.  Δηλαδή όσο ένα δυάρι στην Αθήνα!

Lupita Nyong'o wears a pearl dress as she presents an award at the Oscars in Los Angeles.
AP

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα νέο για μοναδικό κομμάτι του πασίγνωστου οίκου!

... handmade by Francisco Costa.
KEVIN MAZUR/WIREIMAGE

Αλήθεια μήπως να σκεφτούν και την εκδοχή του Silver Alert;
Πηγή: skai.gr - Νανά Ηλιοπούλου