22 αξιολάτρευτες φωτογραφίες κατοικίδιων που μεγαλώνουν με τους κηδεμόνες τους!

Tα κατοικίδια και οι άνθρωποι μοιράζονται έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό όταν μεγαλώνουν μαζί, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα σε αυτές τις φωτογραφίες αξιολάτρευτων κατοικιδίων με τους κηδεμόνες τους. Μεγαλώνουμε μαζί, γερνούμε μαζί, μοιραζόμαστε λύπες και χαρές μαζί, όπως άλλωστε σε κάθε σχέση...

Λόγω της μικρότερης διάρκειας ζωής τους (εξαιρούνται οι χελώνες), οι σκύλοι, οι γάτες και τα περισσότερα κατοικίδια ζώα έχουν την τάση να αναπτύσσονται σωματικά σχετικά γρήγορα. Σε λίγους μήνες, το χαριτωμένο χαζό κουταβάκι που σκουντουφλάει άγαρμπα στον κήπο σας θα καλπάζει ανάμεσα στα πόδια σας με ενθουσιασμό, και μετά από μερικούς ακόμη μήνες θα προσεγγίζει πλέον το ενήλικο μέγεθος του. Η γρήγορη ανάπτυξη των κατοικίδιών μας, φέρνει και τις αλλαγές στην δική μας ζωή σε μια προοπτική, και μας βοηθά να εκτιμήσουμε το γεγονός ότι τα πλάσματα αυτά περνούν όλη τη ζωή τους στο πλευρό μας μας ως πιστοί σύντροφοί μας.

Η μικρότερη διάρκεια ζωής των τριχωτών φίλων μας σημαίνει επίσης ότι τα αγαπημένα κατοικίδιά μας θα μάς διδάξουν ένα μάθημα τόσο για την αγάπη όσο και για την απώλεια. Παρακολουθώντας τον παιδικό σας τετράποδο φίλο να γερνάει και να πεθαίνει είναι σίγουρα κάτι οδυνηρό, αλλά δυνητικά και διαφωτιστικό για τη ζωή και την απώλεια.

Ας γιορτάσουμε λοιπόν τη σύντομη, αλλά τρυφερή και γεμάτη σημασία, ζωή των κατοικίδιων μας, βλέποντας τα στις παρακάτω φωτογραφίες -η μια πιο γουστόζικη από την άλλη- να μεγαλώνουν τόσο όμορφα!

pets-before-after-3

pets-before-after-7

https://www.skai.gr/files/1/astelios/skaiphotos/pets-before-after-34.jpg

pets-before-after-1

pets-before-after-14

pets-before-after-8

pets-before-after-33

pets-before-after-13

pets-before-after-5

pets-before-after-10

pets-before-after-11

pets-before-after-15

pets-before-after-12

pets-before-after-2

pets-before-after-19

pets-before-after-18

pets-before-after-21

pets-before-after-24

pets-before-after-23

pets-before-after-17

pets-before-after-22




Πηγή: skai.gr