Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία από το γάμο του Johny Depp

Ο γοητευτικός και πολυπόθητος σταρ παντρεύτηκε με παπά και με κουμπάρο την επί σχεδόν τέσσερα χρόνια αγαπημένη του, Amber Heard, στο δικό του νησί Little Hall’s Pond Cay, στις Μπαχάμες το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου. Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον «ουρανό»!

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Μεθυσμένο Ημερολόγιο» το 2011 και από το 2012 ήταν και επίσημα μαζί, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης αρχικά στο «φτωχικό» του ηθοποιού στο Los Angeles, την προηγούμενη Τρίτη με ελάχιστους καλεσμένους και ακολούθησε μία μικρή παραμυθένια τελετή στον επίγειο τροπικό παράδεισο έκτασης 4.500 τετραγωνικών μέτρων του Johnny, το οποίο αγόρασε το 2004 στην τιμή των 3.600.000 δολαρίων!
Johnny Depp and Amber Heard's Wedding on His Private Island


Στη μοναδική φωτογραφία που κυκλοφόρησε μέχρι στιγμής από το people, ανάμεσα στα φοινικόδεντρα και τα κρυστάλλινα νερά διακρίνονται οι καρέκλες που καθίσαν οι 50 καλεσμένοι ανάμεσα στους οποίους ήταν οι γονείς του ζευγαριού, όπως και τα παιδιά του ηθοποιού, τα οποία απέκτησε με την πρώην σύντροφό του Vanessa Paradis, -την υπόλοιπη λίστα με τους καλεσμένους δεν την κατέχω... μην με ρωτήσετε-, όπως επίσης και το σημείο όπου ο Depp περίμενε την Amber με την ανθοδέσμη στο χέρι. Ναι, ναι το σημείο που αιωρούνται οι κουρτίνες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νυφικό της Ambert Heard Depp ήταν σχεδιασμένο από την Stella Μccartney!

Άντε και στα δικά μας!
Πηγή: skai.gr - Νανά Ηλιοπούλου