Αργεντινή: Απόπειρα ληστείας με απειλή όπλου on camera – Είναι πραγματική; (video)

Θόρυβο στα κοινωνικά δίκτυα έχει προκαλέσει ένα νέο βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα, και για πολύ καλό λόγο -δεν βλέπετε κάθε μέρα μια πραγματική απόπειρα ληστείας με απειλή όπλου- και σε καλή ποιότητα εικόνας. Το βίντεο αναρτήθηκε από το χρήστη του YouTube Μάικ Γρατσιάνο που μας δίνει αυτά τα στοιχεία:

«Έκανα βόλτα με το ποδήλατο σε ένα κακόφημο μέρος του Μπουένος Άιρες (Αργεντινή), μέρα - μεσημέρι, όταν ένας ληστής προσπάθησε να κλέψει τον φωτογραφικό εξοπλισμό μου με την απειλή όπλου. Ως εκ θαύματος έτυχε να βιντεοσκοπώ τη βόλτα με μια κάμερα στο κράνος μου, και κατέγραψα αυτά τα εκπληκτικά πλάνα!!»

Πάντως, κάποιοι σχολιαστές του YouTube εκφράζουν έντονες αμφιβολίες ότι το βίντεο είναι αυθεντικό. Εδώ είναι ένα αντιπροσωπευτικό σχόλιο:

«ΨΕΥΤΙΚΟ! ΨΕΥΤΙΚΟ! ΨΕΥΤΙΚΟ! Πρώτον, ένας πραγματικός ληστής δεν θα ήταν ποτέ τόσο υπομονετικός... δεύτερον, δεν θα είχε αφήσει ποτέ τη μοτοσικλέτα του, το μέσο διαφυγής του... τρίτον, ο τύπος (σ.σ ο Γκρατσιάνο) έτρεχε για να σώσει τη ζωή του και στη συνέχεια κατευθύνει την κάμερα στο πρόσωπό του.»

Αλλά οι περισσότεροι από τους σχολιαστές λαμβάνουν τη γνησιότητα του βίντεο ως δεδομένη, με έναν από αυτούς, μάλλον Αργεντινό, να δηλώνει ότι «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΟΣΜΕ! πράγματα όπως αυτό συμβαίνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ».

Παρακολουθήστε το βίντεο και κρίνετε μόνοι σας τη γνησιότητά του:

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ