Φωτιά έχει πάρει η google για τα γυμνά της Τζένιφερ Λώρενς και της Αριάνα Γκράντε

Φωτιά έχει πάρει η google από τις αναζητήσεις των «χρηστών» για τις γυμνές φωτογραφίες των καλλίγραμμων διασημοτήτων που κυκλοφόρησαν εσχάτως αναστατώνοντας το παγκόσμιο και προφανώς και το πανελλήνιο φιλοθεάμον κοινό. 

Οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την Κυριακή απεικονίζουν σε γυμνά ενσταντανέ την Τζένιφερ Λόρενς και την Αριάνα Γκράντε. 

«Είναι τόσο ενοχλητικό και δυσάρεστο να παίρνουν κάποιοι στα χέρια τους την ιδιωτική μας ζωή» 
σημείωσε με μια «οργισμένη» ανάρτηση στο Twitter η Τζένιφερ Λόρενς. Εκπρόσωπός της ανακοίνωσε ότι η ηθοποιός θα προχωρήσει σε αγωγές για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής.

«Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Ήρθαμε σε επαφή με τις αρχές οι οποίες θα ασκήσουν διώξεις σε οποιονδήποτε χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της Τζένιφερ Λόρενς όπως μετέδωσε ο διαδικτυακός τόπος ΤΜΖ, που ειδικεύεται σε θέματα διασημοτήτων.

Στα θύματα των hackers που έχουν ή εικάζεται ότι έχουν στην κατοχή τους γυμνές φωτογραφίες διάσημων προσώπων της αμερικανικής σκηνής του θεάματος είναι η Ριάννα, η Άμπερ Χέρντ η Αβρίλ Λαβίν και η Γκάμπριελ Γιούνιον

Θύματα έχουν πέσει παλαιότερα πολλές διάσημες γυναίκες όπως η Κιμ Καρντάσιαν η Κέιτ Άπτον η Χίλαρι Ντάφ η Τζέιν Μακάρθι και πολλές ακόμη γνωστές γυναίκες της αμερικανικής και διεθνούς σκηνής όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Μashable.
Πηγή: skai.gr