Ηλικιωμένες διεκδικούν το δικαίωμά τους στο σεξ - Τι αναφέρουν, τι δηλώνει ο εραστής τους (videos)

Έχουν άραγε οι ηλικιωμένες γυναίκες, οι... γιαγιάδες μας δηλαδή, δικαίωμα στο σεξ; Μπορούμε καν να φανταστούμε ηλικιωμένες να διεκδικούν το δικαίωμά τους αυτό; Με το ερώτημα αυτό καταπιάνεται το αμερικανικό καλωδιακό δίκτυο Showtime στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ του “Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα” (αμάρτημα αυτής της εβδομάδας: Λαγνεία), με μερικές “γιαγιάδες” να διατρανώνουν μπροστά στην κάμερα, χωρίς αναστολές, τη δίψα τους για σεξουαλικές επαφές με τον κατά πολύ νεότερό τους εραστή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η 78 Μαΐων Σίρλεΐ: “Κάθε φορά είναι καλύτερη από την τελευταία. Αν φας παγωτό και σού αρέσει δεν τρως μόνο μια φορά” αναφέρει γελώντας.

Η Σίρλεϊ είναι μόνο μία από τις γυναίκες που κάνει έρωτα με τον μόλις 31 ετών Κάιλ Τζόουνς, ένα γεροντόφιλο του οποίου οι ερωτικές σύντροφοι είναι συχνά αρκετές δεκαετίες μεγαλύτερές του.

Στις ερωτικές παρτενέρ του Κάιλ, ο οποίος στο βίντεο μιλά για την ερωτική επιλογή του, περιλαμβάνονται επίσης η 67χρονη Άννα και η... 91 ετών Μάρτζ. Η τελευταία δηλώνει: “Είμαι 91 χρόνων. Θα ήθελα σήμερα έναν άντρα της ηλικίας μου, α0λλά δεν έχει μείνει κανένας!”



Και η Μάρτζ προσθέτει: “Στην πρώτη μας φορά ο Κάιλ έφερε μια ντουζίνα προφυλακτικά και τρία κουτιά Αstroglide (λιπαντικό) και τού απάντησα: “Τι νομίζεις ότι θα κάνεις με αυτό το Astroglide; Κάνω τη δική μου λίπανση(!)"

“Νομίζω ότι στην ηλικία μου, φτάνεις σε ένα σημείο όπου δεν δίνεις δεκάρα τι σκέφτονται οι άνθρωποι. Δεν με έχουν κρατήσει αυτοί ζωντανή, έχω κρατήσει τον εαυτό μου ζωντανό” προσθέτει η Μάρτζ, της οποίας η ερωτική ιστορία με τον Τζόουνς είχε γίνει θέμα προ μηνών, μέχρι να αποκαλυφθεί τελικά ότι δεν είχε την αποκλειστικότητα!

Από την πλευρά του ο... περιζήτητος Κάιλ εξηγεί: “Σε μερικούς άνδρες αρέσουν οι ξανθές• σε μερικούς άνδρες οι καστανές. Σε μερικούς άνδρες οι παχιές, σε μερικούς άνδρες αρέσουν οι άνδρες. Κατάλαβα από πολύ νωρίς ότι οι συνομήλικές μου δεν ήταν του γούστου μου”. Όπως προσθέτει, όταν ήταν μαθητής της... έκτης δημοτικού τού άρεσε η 68χρονη δασκάλα του...





Πηγή: skai.gr