Ελεύθερος από το αλκοόλ, αλλά στα πρώτα στάδια του Πάρκινσον ήταν ο Ρόμπιν Ουίλιαμς

Ο αδικοχαμένος Ρόμπιν Ουίλιαμς δεν αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ ή ναρκωτικά όταν αποφάσισε να αυτοκτονήσει, αλλά βρισκόταν σε κατάθλιψη και στα πρώτα στάδια της νευροεκφυλιστικής νόσου του Πάρκινσον, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η χήρα του μεγάλου ηθοποιού, Σούζαν Σνάιντερ.

«Η νηφαλιότητα του Ρόμπιν ήταν εν τάξει και ήταν γενναίος καθώς έδινε τις δικές του μάχες με την κατάθλιψη, το άγχος αλλά και τα πρώτα στάδια του Πάρκινσον, κάτι που δεν ήταν έτοιμος να δημοσιοποιήσει», σημείωσε χαρακτηριστικά σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε η κ. Σνάιντερ.

Δεν αποσαφήνισε πότε ο Ουίλιαμς διαγνώστηκε με την ασθένεια.

«Ελπίζουμε πως στον απόηχο του θανάτου του, άλλοι θα βρουν τη δύναμη να επιζητήσουν την φροντίδα και την υποστήριξη που χρειάζονται προκειμένου να δώσουν οποιεσδήποτε μάχες έχουν μπροστά τους, ώστε να μην νιώθουν τόσο φοβισμένοι», συμπλήρωσε η κ. Σνάιντερ.

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός, σε ηλικία 63 ετών, το βράδυ της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος) στο σπίτι του στη βόρεια Καλιφόρνια. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας τη ζώνη του για να κρεμαστεί.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ