Κλείσιμο

Μωρό ελαφάκι: Συνέχισε να μού τρίβεις την κοιλιά! (video)

Έρωτας με την... πρώτη ματιά. Το μωρό ελαφάκι του βίντεο, με το που γνώρισε τον οικοδόμο Άντονι Ντιν, τον λάτρεψε ανεπιφύλακτα, και μάλιστα, ξετρελάθηκε μέχρι... εξάρτησης όταν άρχισε να τού τρίβει την κοιλιά. Τόσο πολύ μάλιστα λάτρεψε το τρίψιμο, ώστε όταν οικοδόμος πήγαινε να σταματήσει και να το αφήσει στο έδαφος αντιδρούσε μάλλον άσχημα!

Ο Ντιν ανακάλυψε το ελαφάκι με τον συνάδελφό του Τζάστιν Λιούις μόνο του, και παγιδευμένο μέσα σε ένα θάμνο γεμάτο αγκάθια, και προσπάθησε να το παρηγορήσει. Αργότερα επεστράφη στην μητέρα του, όταν την εντόπισαν.



«Είχε μπλεχτεί σε κάποια αγκάθια και ήταν αρκετά ταραγμένο αφού το απελευθερώσαμε, οπότε άρχισα να του τρίβω την κοιλιά για να το ηρεμήσω... και όπως βλέπετε (η προσπάθεια)... παραπέτυχε» δήλωσε χαριτολογώντας ο οικοδόμος σχολιάζοντας το βίντεο που ανήρτησε ο συνάδελφός του στο YouTube. Το βίντεο έχει πάνω από 1,5 εκατομμύρια προβολές.

«Μας ακολουθούσε παντού σαν χαμένο κουτάβι για περίπου μια ώρα, μέχρι που εντοπίσαμε ένα ελάφι να μάς παρακολουθεί από ένα λόφο. Υπέθεσα ότι ήταν η μητέρα του, μετέφερα το ελαφάκι στο μισό δρόμο του λόφου καθώς (η μάνα) μας παρακολουθούσε με προσοχή. Το άφησα κάτω, έτρεξε αμέσως κοντά της, και μετά φύγανε μακριά» προσθέτει ο Ντιν.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ