To Assassin's Creed συναντά το παρκούρ στις ταράτσες του Παρισιού! (video)

Οι οπαδοί των Assassin's Creed προσπάθησαν από το πρώτο κιόλας AC να αναπαραστήσουν τα κατορθώματα και τις... γατίσιες ακροβατικές κινήσεις των ηρώων της δημοφιλούς σειράς ψηφιακών παιχνιδιών της Ubisoft, κάνοντας άλματα πάνω από τα κιγκλιδώματα και σκαρφαλώνοντας τοίχους, αλλά αυτό το νέο βίντεο με πρωταγωνιστές τέσσερις επίδοξους “δολοφόνους” ίσως να είναι η καλύτερη προσπάθεια...

Στο βίντεο, που αντλεί τη θεματική του από to Assassin's Creed Unity, το τελευταίο παιχνίδι της σειράς, πρωταγωνιστούν, ταλαντούχοι γάλλοι αστέρες του παρκούρ από τη French Freerun Family, μια ομάδα νεαρών αθλητών που δεν φοβάται άλματα, και... οδυνηρές πτώσεις. Το βίντεο είναι θεαματικό, με τους νεαρούς να επιδίδονται σε ένα ανηλεές κυνηγητό των "αντιπάλων" τους πάνω από τις ταράτσες του Παρισιού, με φυσικά σκηνικά ατμοσφαιρικά τοπόσημα της γαλλικής πρωτεύουσας όπως η Παναγία των Παρισίων, ο πύργος του Άιφελ, το Λούβρο και ο Σηκουάνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδότρια εταιρεία των AC, η γαλλική Ubisoft, στήριξε τη δημιουργία αυτού του βίντεο, που είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός κουστουμιών εποχής που αναπαριστούν τα αντίστοιχα των παιχνιδιών, μουσικής, οπτικών εφέ και, βέβαια, του ίδιου του Παρισιού.

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ